Mara 11. 03. 10.

Szerintem nem egyedi eset, ha valakinek erotikus álmai is vannak.  Csodálom is, hogy nem kérdeztek még téged ilyen tartalmú álmokról.

Esetleg nem akarnak az emberek intimebb álmaikról kérdezni téged.

Én nagyon kíváncsi vagyok, mit jelenthet.  Elsőre nyilván mindenki arra gondolna, hogy biztos hiánya van annak az embernek a szexből, aki ilyet álmodik. De szerintem teljesen más is lehet a jelentése.

Szóval úgy kezdődött az álmom, hogy egy férfival egy nagyobb helyiségben, váróteremszerűségben üldögéltem meghitten, egymás mellett egy rácsozott fa padon.  Ezért gondolom, hogy orvosi váróterem, vagy vasúti váróterem lehetett a helyszín.

Más emberek is ültek más padokon ugyanott, egy nő pár paddal előttünk, háttal nekünk, és oldalt még mások is.

A velem lévő férfit ismertem, - összetartoztunk szerintem - legalábbis közeli kapcsolatban lehettünk, de akkor még nem tudtam beazonosítani az arcát.  A kellemes üldögélésből egyre meghittebb, és testi-lelki vággyal telibb érzések alakultak ki bennem is és a férfiban is.

Úgyannyira, hogy elkerülhetetlenül  bekövetkezett egy csodás, a nagy könyv szerint megírt szeretkezés, kikapcsolva teljesen a külvilágot. Egyszerűen megállíthatatlan volt ez az érzés, és szeretkezés ott a padon, azon a helyen, még akkor is, ha mások is jelen voltak.

Arra emlékszem az álmomból, hogy mi azt hittük, ha nem veszünk tudomást másokról, nem látnak bennünket , ott a padon megbújva szeretkezni.

Ez a a helyzet, mármint hogy láthatatlanok vagyunk,  elég ismerős máshonnét is.

Hihetetlen  jó érzés volt az egész együttlét,  - még most is fel tudom idézni magamban - de érdekes, hogy nem főleg a testi érintkezés miatt, hanem inkább a lelkünk összetartozása, összeolvadása miatt.  Hihetetlen béke,  szeretet, szerelem és összetartozás érzése volt mindkettőnkben akkor ott.

Szinte nem is földi, emberi érzés volt bennünk, hanem valamilyen földönkívüli boldogság.

És csak ekkor láttam meg a férfi arcát, aki nem volt más, mint egy ismert színész, a Jóban, rosszban sorozatból. Nem is tudom a nevét a színésznek, és nem is szimpatikus nekem.

Ez így a nagybetűs Csoda volt maga, de ezután jött a felismerés, amikor úgymond észhez tértünk, hogy minket igenis láttak a teremben lévő emberek szeretkezni.  Az előttünk addig háttal ülő nő megfordult, és elkezdett bennünket mindennek lehordani, hogy nem szégyelljük magunkat nyilvános helyen így megbotránkoztatni más embereket.  Egy férfi egy másik padon hallgatott, és mosolyogva csak nézett bennünket.

Ezért, hogy nem szid bennünket  ő is, a nő őt is kiosztotta.

Tehát mindenki látott ott a teremben bennünket , csak mi nem törődtünk ezzel sem előzőleg, sem utólag..

Nem fogtuk-e fel a tettünk súlyát, de mi összebújva tovább, hatalmas békében vártunk tovább a padon ülve. Csak néztük kívülről a felháborodást.

És ekkor felébredtem.

De napokkal később ugyanolyan tiszta minden kép és érzés bennem.

 

Ara

Szia Mara, persze, nem egyedi eset, ha valakinek erotikus álmai vannak, csak valahogy még hozzám nem érkezett eddig ilyen. Illetve egy 12 éves kislánynak voltak csókolózós erotikus álmai, de azoknak más volt a jelentése, mint a tiéd. A tiéd valóban nem a szex hiányát tükrözi, hanem egész másról van szó. Gyönyörű élmény, nagyon szépen írtad le, és köszönöm, hogy megosztottad velem.

Az álom elején egy átmeneti helyen vagytok, amit a váróterem jelképez. Itt, a várakozás helyén jelennek meg a tudattalan lelki tartalmak, amelyek a felsőbb én megnyilvánulásai. Ez a hely lehet a földi világ is, de lehet az a tér is, amelyben a leszületések között tartózkodunk. A körülmények és a résztvevők miatt annak ellenére inkább a Földre szavazok, hogy érezhető, tudható, hogy ebben az életedben nem valószínű, hogy találkozol ezzel a lélekkel, akivel az egyesülést megélted.
Amit leírtál, egy nem fizikai szintű egybeolvadás, amit ikerlángkapcsolatnak nevezünk, és ami a lelkünk másik felével való egybeolvadást jelenti.

A beteljesült szeretkezés végén látod meg, hogy ki is volt ez a férfi: egy idegen testben lévő, számodra érdektelen személyiséget viselő ember. Sajnálom, de azt kell mondanom, hogy szerintem ez azt jelentheti, hogy itt a fizikai világban nem ismered fel a lélekpárodat, még ha találkozol vele, akkor sem. Az egyesülésetek csak egy magasabb dimenzióban történhet meg, itt nem. Ezután még szembe kellett nézned a fizikai világgal, a tömegtudat hitrendszereinek ellenséges, értetlen beleszólásaival. Az előtted háttal ülő nő valószínűleg a te saját berögződött hiedelmeidet képviseli annak hangoztatásával, hogy ez a kapcsolódás szégyellnivaló. A férfi, aki hallgatva megért téged, egy jóval tágabb álláspontot képvisel, de nem szólalhat meg, mert a te jelenlegi hitrendszered szerint a tettednek súlya van, vagyis bűn: „Nem fogtuk-e fel a tettünk súlyát”. Mégis az átélt csoda hatása alatt képes vagy kívülről nézni a kisemberi drámára, amibe a megszokott nézőpontod bele akart rángatni. Ez a külső nézőpont a valós, nem pedig a bűnbakot kereső dráma. Te magad belül tudod, hogy a megbotránkozás, a szégyen, a bűntudat nem kapcsolható ahhoz a felemelő élményhez, amit te átéltél.

 

Kép: KeDo

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap158
Tegnap203
Összesen731612
Indult 2013.07.01. CoalaWeb