Iret 11. 04. 06.

Szeretnem ha almomat ertelmezned.
Almomban a lanyom babat var az utolso idoszkban van es megindul a szules . Korhazat keresunk mert nem ismeros a hely de ugyanakkor azt erzem milyen jo ,hogy hazajott szulni. A parja nincs a kozelbe  a korhaz erdekes nem megszokott eloszor barlangszerunek latom ,majd egy talan regimodinak mondhato epuletbelsot latok .

A szuleshez szeretne a lanyom ,hogy vele menjek de en tartozkodom mert nem todom elkepzelni mit tennek amikor jonnek a nehez fajasok .Kiderul ,hogy csaszarral szuletik a baba igy maradok es a lanyom vidaman integetve megy a szuleszno utan. Nemsokara jonnek es hozzak a csodalatos babat amilyet meg nem lattam .Fantasztikus szepseg kreol bor nagy fekete neveto szemek es mar ul.Nem ujszulottnek nez ki. Lanykam minden nehezseg nelkul jon es mintha nem tortent volna semmi ellatja a babat .Megerkezik a tarsa es sok fiatal ferfi biciklivel mert mint kiderult ok a kovetkezo szigeten elnek es az osszes ferfi ilyen esemenykor egyutt orul es koszonti az ujszulotet. Olyannak erzem mintha talan valami benszulot nephez tartoznanak, talan indianok, vagy hasonlo nep.A gyermeket nagyon sokat dajkalom ,vegtelenul orulok neki. Van egy idosebb ferfi aki szinten sokat tartja a kezeben a gyermeket es egy kicsit haragszom erte mert nem erzem rokonnak ,de erzem ,hogy joga van hozza.
eddig az almom .Elnezest az ekezetlen irasert de a gepem csak ezt tudja.
Jelenleg Skociaban tartozkodom.

 

Ara

Pár kérdés a valós helyzetedről, hogy tisztábban lássam az összefüggéseket. A valóságban is van lányod, aki olyan korú, hogy lehetne gyermeke, de még nincs, ugye? A társa, aki az álomban megjelenik, a valóságban is vele él? Ez a társ nem tartozik az álomban látott indián vagy bennszülött néphez?

 

Iret

Igen a valosagban is van lanyom 31 eves es van egy tarsa aki skot  szarmazasu es jelenleg en is es ok is Shetlendon elunk, es dolgozunk.Ok itt ismertek meg egymast. Meg nincs gyermekuk Es ez a ferfi jelenik meg sok ismeretlen fiatallal a szuletes utan.

 

Ara

Az álmod egy olyan esemény bekövetkeztét jelzi, ami a családoddal kapcsolatos (erre pl. az is utal, hogy „hazajött szülni”: haza, nemcsak Magyarországra, hanem a belső, védett, családias közegbe), valami új születik a családodba: egy ötlet, ami kibontakozhat, vagy egy kapcsolat, bármi olyan esemény, ami újat hozhat az életetekbe. A kisbaba születése az álomban általában nem gyermek születését jelenti a valóságban, habár itt azt sem lehet kizárni.

A kórház, ami eleinte barlangszerűnek, majd régimódi épületnek látszik, azt mutatja, hogy dolgod van a múltaddal, a gyermekkori élményeiddel, érzéseiddel. Ezeket érdemes lenne újra felidézni, átélni, megkérdezni magadat, mi az, ami akkor megsérült benned, majd átszeretgetni a fájdalmakat, megérteni, hogy miért vannak jelen az életedben. Ennek a megértésnek a nyomán születhet meg a belső szándékod az életed megváltoztatására. Ettől még félsz egy kicsit, hiszen magát az esemény bekövetkeztét hárítod az álomban, nem akarsz benne részt venni, másra (a lányodra) bízod, hogy végrehajtsa helyetted, sőt magára hagyod őt ebben a helyzetben. Ez talán az új megszületésétől való félelmedet jelenti, tartasz tőle, hogy ez a változás valamiféle áldozatot (?) kívánna tőled, inkább azt választod, hogy a lányod egyedül hozza létre. De a lányod szerencsére segítséget kap máshonnan, és vidáman integetve indul el, hogy megteremtse az újat mindnyájatok életébe. És az új könnyedén megszületik (lehet egy tevékenység, egy kapcsolat, egy eszme, egy helyzet), és mindenki csodálattal figyeli, micsoda szépséget és örömet hoz magával. A lányod sem betegszik bele a helyzetbe, sőt nehézség és problémák nélkül beilleszkedik az új körülményekbe. Egy ősi nép, akik, úgy érzem, ősi bölcsességet hordoznak magukkal, jön köszönteni az újszülöttet, méghozzá biciklivel, ami a szabadságot, a mozgás, változtatás lehetőségét, az önállóságot és az önbizalmat jelképezi, és ugyanezt jelenti az is, hogy a köszöntők mind férfiak. Itt ráadásul már nem itthon vagy, hanem a jelenlegi tartózkodási helyeden, mert utalsz rá, hogy a következő szigeten laknak ezek a látogatók, vagyis jelenleg nincs kapcsolatod velük. Tehát az újszülött egy aktív, cselekvő, ugyanakkor ősi bölcsességet magában hordozó dolgot, eseményt, változást jelent. Végtelenül örülsz ennek a változásnak, sokat foglalkozol vele (dajkálod), ez tartós és mély kapcsolatot jelent ezzel az új dologgal. De kicsit féltékeny vagy egy férfira, akinek joga van részt venni ebben a változásban, ám idővel belátod, hogy talán ő is hozzátesz valamit majd a maga módján.

 

Kép: KeDo

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Powered by Komento