Zsóka 11. 05. 02.

A legújabb álmomat szeretném megosztani veled.
Repülőn akartam utazni valahová a lányommal, de azt mondták nem lehet felmenni a repülőgépre mert átvizsgálják. Közben elmentem egy ismeretlen helyre mert ott voltak a bőröndök. El akartam hozni, de oda sem engedtek be. végül mégis bejutottam egy résen és kihoztam a bőröndöket. visszamentem a lányomhoz. ő már egy nagy teremben volt, pár ismeretlen emberrel és várt engem. Ez a terem olyan volt mint a Gárdonyi Gimnáziumban a nagy előadó terem. A lányom már várt és közölte, hogy mégis felszáll a repülő, indulhatunk. Azt nem tudom hová akartunk utazni.

Ara

Az utazás a szellemi, lelki utazást jelenti, egy régi életforma elhagyását és újra cserélését. Erre készülsz, de még nem igazán vagy készen rá lelkileg, mert a repülőgéped valamiért nem biztonságos, nem utazhatsz még vele: ahhoz, hogy lélekben szárnyalhass, még át kellene vizsgálnod magad. A bőröndjeid a fizikai világban való kötöttségeidet jelentik. Pl. lehetnének a családod, a munkád, a házad, személyes tárgyaid, de mivel azt írod, ismeretlen helyen vannak, én inkább azokra a terhekre, fájdalmakra, sérelmekre gondolok, amik nem a tieid, az álomban el is vannak zárva tőled. Ez azt jelenti, hogy magadra veszed mások baját (az álomban erővel, kerülő úton is bejutsz a bőröndökért), aggodalmaskodsz, félted a szeretteidet, holott az álom megmutatja, hogy leválaszthatnád ezeket a terheket magadról, nem kellene még mindig ragaszkodni hozzájuk, s mint egy ballasztot, magaddal hurcolnod. Ha túl sok terhet cipelsz magaddal a múltból, az új életed nem lesz könnyebb.

Amikor visszatérsz a lányodhoz, ő azzal a hírrel fogad, hogy mégis elindul a gép, tehát jó esélyed van arra, hogy új utakra szállhass, habár itt véget ér az álom, így a valódi felszállás még várat magára. Javaslom, rakj le minél több terhet az életedből, és akkor hamarabb és akadálymentesebben térhetnél a vágyott új utakra.

 

 

Kép: KeDo

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Kapcsolódó cikkek x

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap168
Tegnap242
Összesen664880
Indult 2013.07.01. CoalaWeb