Betti 11. 06. 17.

Már régen írtam. De kicsit változott az életem, többek között rájöttem, hogy most valóban van célom, és eddig nem volt. 

Ami miatt felkerestelek az a furcsábbnál furcsa álmaim miatt történt. 

Különválasztom témánként.

1 –K-val (nő) volt két furcsa álmom: az egyikben egy iskolai fesztivál keretében jelent meg a saját iskolájában ahova én nem jártam sose, én B-t (a szerelmemet) vártam, vele akartam találkozni, és K. ettől ki volt borulva, és volt nála egy tábla, azon fel voltak írva a sérelmei, amiket azért kellett elszenvednie mert B-nek és nekem ártott, ezt a táblát hordta magával és osztotta meg másokkal a bajait, amit lényegében magának köszönhet. B. nem volt az álomban, a suliban meg végképp nem. 

A másik álom nemrég volt. K-val beszéltem, de olyan volt megint mint egy jó ismerős, a párjához ment, aki cseppet sem hasonlított B.-re, hidrogénezett hajú izmos suhanc volt, és kérte hogy drukkoljak neki. Én meg áldásom adtam rájuk, naná. :)

2 Emlékszel hogy tanárommal A-val furi érzéseim voltak. Már megvan hogy miért. Egy fürdős meditációmban nagyon távoli képként láttam hogy valakivel fekszik, meg is ijedtem hogy én vagyok az de nem, a nővérem volt az. És ekkor ötlött az eszembe egy régi jóslat nővérem szerelmes lovagjáról, akivel kapcsolatosan a húga segít. Nos minden jel arra utal hogy a valóságban ez megvalósul.

3 Ezek után A-val volt álmom, de úgy mint a főnököm a jobb keze lettem. És a valóságban ez megtörtént, a legjobb diákja vagyok, és mivel éreztem hogy valamit ő is érez irántam, meghúztam a határt, és megbeszéltem vele hogy bátyámként nézek rá, azóta az ő érzése is inkább erős barátság. Egy jósnő ismerősöm megerősítette ezt a feltevésemet.

Viszont furcsa dolog történt velem ma. Néha vannak érzelmi emelkedett napjaim mint ma is. Ilyenkor a mennyei boldogságba szinte belealszom, és ma furi dolog történt. 

Ezt írtam róla a naplómban:

4 Elhatároztam, hogy új naplót kezdek, de ebbe őszintén le fogom írni a felismeréseimet is. Nagyon érdekes álmom volt délután, amikor is lelki emelkedést éltem meg. Nem is teljesen álom volt, olyan félálom. Nem tudtam megmondani mennyire vagyok ott és mennyire nem. Álmomban hallottam másik dimenzióból hangokat, és éreztem fájdalmat, érintést, még csókot is. Ami furcsa volt hogy álmomban A. és a nővérem szerepelt, és ők ketten jöttek össze, de én a nővérem testében voltam mint megfigyelő, és ezen keresztül érzékeltem mindent. Viszont éreztem a csókot, ahogy az arcomat a borosta dörzsöli, de tudtam mindezalatt hogy minden csak illúzió nekem, mert csak megfigyelő vagyok. Ezenkívül álmomban valaki fel akarta velem venni a kapcsolatot, és centikre volt tőlem és beszélt hozzám, de nekem nehezemre esett vele beszélnem, mert alfa állapotban voltam, aztán tudtam beszélni, kinyitottam a szemem de amit láttam az nem a valóság volt, vagyis egy másik valóság. Valószínű hogy mindezt azért álmodtam most, mert tegnap 2012-t olvasgattam, és arra jöttem rá hogy mindenki szerepet játszik. Hogy az élet egy globális szerepjáték.

Mikor 2012-t olvasok, mindig eláraszt egy belső béke, jobb mint egy Valeriana Relax.

Meg tudod nekem magyarázni hogy ez mi? Tudom, hogy A. iránt férfias vonzalmat nem érzek, tényleg bátyámként tudom elképzelni, de a nővérem testébe hogyan kerültem? Soha ilyen álmot nem láttam, nem tapasztaltam. Tény hogy nagyon szeretném a nővéremet boldognak látni, és amiben tudok segítek neki. Azt is igaz hogy állítólag ő férjem volt egy korábbi életünkben. Ez megmagyarázhatja miért kerültem a testében az álmomban? 

 

Ara

 

Szerintem az összes álmod arról szól, hogy keresed az identitásodat, a személyiségedet, ami kezd kialakulni, formát ölteni, de még nem stabil. Végleges sosem lesz, hiszen állandóan fejlődünk, de a stabil állapot elérhető és egy darabig fenntartható.

Beszámoztam az álmaidat.

1 K. valóban magának köszönheti a sérelmeit, mint ahogy mindenki a sajátját, te is a magadét. Felírta egy táblára és mutogatta – ez tipikus esete annak, amikor valaki kivetíti a világra azokat a dolgokat, amiket ő maga követett el, mindenkit hibásnak tart, csak önmagában nem keresi a megoldást.

2-3 Ez a két álmod összefügg, és nem biztos, hogy azt jelenti, hogy a nővéred és A. össze fognak jönni, habár ezt az eshetőséget nem lehet kizárni. Viszont sokkal inkább arról szól, hogy A. nagyon foglalkoztat téged, habár elmével eldöntötted, hogy nem kezdesz vele kapcsolatba, de a rejtett érzéseid még mindig körülötte járnak.

A 4. álmod egy nagyon érdekes dimenzióátlépés, amikor átélhetted, hogy bármilyen testbe belekerülhetsz, és bármelyik dimenzióval kapcsolatot teremthetsz, ez megint nem azt jelenti, hogy ennek alapján a nővéred összejön A-val, hanem valóban az illúziókról szól, amikor bármelyik valóságról megállapíthatjuk egy másik nézőpontból, hogy az nem valóság, hanem látszat.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Bejelentkezés

Hírlevél

Ha fel szeretne iratkozni a hírlevelemre, küldjön egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap58
Tegnap153
Összesen589738
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Hát már neve is van? Már elég régóta felbukkant nálam ez az érzet. Elsősorban a tarkómban jelentkezi...
Mi az ASMR? itt: Cikk
Köszönöm, érdekesen hangzik, kipróbálom
Kedves Márk! Köszönöm, felderítetted a napomat. Van ötletem, hogy miért nem tudtad letenni a könyv...
Pecsét a karodon itt: Cikk
Kedves Ara Rauch! Tegnap kezdtem el olvasni a könyvét és most fejeztem be az első kötetet. Gondolko...
Pecsét a karodon itt: Cikk