Tamás 11. 07. 10.

Zanza,tömörités 9.35től ZH-t irok :/  - úgy gondolom, hogy 2012-vel kapcsolatos, vagy vmi utópisztikus álom

Ha eljátszák akkor látványos "tüzijáték" lesz. Egy tornádóból, forgószélből fog kialakulni. "Csinadrattával" szépen el lesz látva a lény alá szállása, vagy annak amit annak feltüntetnek. Atomtél sincs kizárva nem sokkal utána, utópisztikus élettel. Valamiért megmaradt egy jelent egy "áruházból" is, ahol találkoztunk, én meditálni indultam, hogy erőt gyűjtsek/öszpontositsak az izé ellen. Ott voltál, találkoztunk és mondtál is valamit ami kiesett, de azt tudom, hogy + volt, biztató. Valamit az Izé felé dobtam (fehér női alaknak látszó kivetülés) amikor 1x beszélt és az erőterének közepében landolt, nem tudom mi volt az a tárgy. Ami még megmaradt az annyi, hogy egy szőnyegosztályon történt az eset (ez a része?). Az izé/a lény "csak" kép lesz, egy "megfogható" látható forma, ami a "világnak" kell. Túlélő rajok lesznek, kicsi kólóniák amik vándorolni fognak, a(z atom) tél megszokott lesz - itt a nagyon hidegre gondolok.

Ami erősen megmaradt, megfogott az ahogy a tornádból kialakul oldalra két oszlop és középen "alászáll" valami,valaki. Fizikai kivetülés, szerintem érted mit próbálok hadoválni, én női alakra emlékszem. Felteszem, hogy valahol itt MO-n történt ez a kivetülés, Alföldet tippelnék - mert láttam a tornádót is amiből kezdődött is és a fizikális kivetülést is (kocsival tartottam valamerre, nyárutó lehetett). Az atomtél során veled,Ákossal, Danival találkoztam - hozzátok csatlakoztam, rátok kettőtökre tisztán emlékszem. Találkoztunk még két férfival akik egy gyerek (?) csoportot próbáltak vezetni erre-arra, egy búvóhelyre (üres fagyos épület ami megvéd valamitől,valakitől) kavarodtunk velük.
Amikor megszólalt az ébresztőórám akkor "visszazuhantam" a testembe. Sokszor érzem ezt, de az álmokra, előző életre,alternativ valóságra ritkán emlékszem ennyire pontosan, részletesen. Némi érzés is maradt bennem, hogy milyen azt nem tudom - de abban biztos vagyok, hogy a táplálék nem nagyon lesz!

Szépen indul az ember napja :/

 

Ara

Pl. az érzéseid érdekelnének az iránt a jelenség iránt, ami/aki a tornádóból alakult ki. Miért dobtad felé azt a tárgyat? Mi volt a szándékod vele? Amikor az "erőterének közepében landolt" akkor ott megállt, ott maradt? Ezt hogy élted meg? Egyszer beszélt is, tudom, hogy nem emlékszel, mit mondott, de milyen érzéseket keltett benned? Ilyesmikre lennék kíváncsi.

 

Tamás

Nem félelmet,de megrémültséget éreztem, "sötét napok várnak az ember fiára" - mint ha vmi kinyilatkoztatás lett volna, vagy nem is tudom :S
A tárgy eldobása úgy gondolom, hogy valami ostoba,buta "elpusztítási" kísérlet volt - és most beugrott,h nem az volt, hanem inkább elterelés, h menekülni tudjak.
"Sötét napok várnak az ember fiára" - így tudnám összefoglalni a dolgot. Után intenzíven,de méllyen éltem meg az utána lévő 10-20 percet. Utópisztikus, apokalipszis utáni érzéssel stb.
De a gondolkodásomra, (edzésemre?) amúgy is mondták már, hgoy utópisztikus.

 

Ara

(Az álom, és az értelmezése is 2011-ben történt.)

Ez az álom kétféle dolgot jelenthet. Lehet jósálom, ami a nem túl távoli jövőre utal (de az a tapasztalatom, hogy a jósálmok mindig csak utólag értelmezhetőek igazán pontosan), és lehet figyelmeztető álom, ami a pillanatnyi helyzetedre, állapotodra szolgál utalásokkal (ez azért valószínű, mert a helyszín az áruház). Az egyik jelentése, hogy a 2012-re előre jelzett kataklizmának az általános hatásairól szól, a másik pedig, és én ezt látom valószínűbbnek, annak a kataklizmának a hatásairól, ami a te életedben következhet be, és hogy te mindezt hogyan fogod megélni. Sőt, mivel ezt hónapokkal ezelőtt álmodtad, talán már be is következhetett nálad egy sorsfordító élethelyzet, csak mivel nem erre gondoltál az álom értelmezésénél, nem ismerted fel, hogy ezzel összefüggésben lehet.

Az áruház, ahova erőt gyűjteni indultál, a téged jelenleg körülvevő külvilág, társadalom, annak minden adok-veszek-jellegű folytonos mozgásával, változásával. Ide te meditálni indulsz, amiből arra következtetek, hogy az elmélyült összpontosítást vagy meg tudod valósítani a téged körülvevő nyüzsgésben is, vagy a nyüzsgésre szükséged is van, megszokott a számodra. Szőnyegosztályon történik az esemény: a szőnyeg a sors szálszövevényét, teljességet, összefoglaló eredményeket jelent, tehát figyelned kell a sorsod összekuszáltnak tűnő, ám egy folyamat végén harmóniába rendeződő szálaira.

Ha jól értettem, a jelenség egy tornádóból alakul ki, majd a tölcsér kettéválik, és a kettő között egy fehér női alakhoz hasonló látomás jelenik meg, amit te megtámadsz egy tárggyal, a tárgy pedig a jelenség erőterének a közepén megáll, megmarad. Ez a jelenetsor a legfontosabb rész ebben az álomban, a jelentése is több szintű. A forgószél természetes energia, a benned rejtőző szellemi erők szimbóluma. Váratlanul feltámadt érzelmeket jelent, amik miatt olyasmi történhet, amiről azt hitted, sohasem fordulhat elő. Méghozzá poláris érzelmeket (szeretet-félelem, esetleg gyűlölet), mivel a tornádó kettéválik. A kétszeres tölcsérű tornádó tehát egyrészt a polaritásra, másrészt kétszeres hatásra hívja fel a figyelmet, valamint a kettes szám mutatja, hogy figyelj a befogadásra, érzékenységre, a női aspektusodra is. A megjelenő lény egy női alak. Nem akarsz szembenézni vele, és megtudni, ki is ő, lehet, hogy a jóslata miatt: "sötét napok várnak az ember fiára", messziről hajítasz feléje valamit, hogy eltereld a figyelmét, és közben megszökhess. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem vagy hajlandó szembenézni a női részeddel, a lényed női aspektusával. Nemhogy nem akarod integrálni, de megtagadod, úgy kezeled, mint egy ellenséget. Fehér, fényes, és nő. Egy angyaltól rémültél meg, aki előre vetítette neked, hogy mi várható akkor, amit ő tudott, hogy megteszed: ha megtagadod őt: sötét napok várnak rád.

A lény maga egy illúzió, „"csak" kép lesz, egy "megfogható" látható forma, ami a "világnak" kell”: feltételezem, hogy ez egy felébredés utáni következtetésed, nem? Közvetlen az esemény után atomtél következik, amikor a rendkívüli hidegben kis túlélő csoportok élelmet és búvóhelyet keresnek. A forgószél érzelmi vihara után sivár, érzelemmentes időszak következik. Ez egy terméketlen periódus, a belső csend elérésének ideje, amikor veszteségként élheted meg az érzelmi kihűlést, esetleg egy kapcsolat kihűlését, viszont lehetőséged adódik a megtisztulásra, a belső felkészülésre, az eljövendő tavasz aktív kinyílására.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Powered by Komento