Önismeret 11. 08. 20.

Ma éjszaka volt egy mélységesen felkavaró álmom. Nagyjából megmaradt az emlékezetemben,megfogalmazom és mivel ez igazán friss,kíváncsian várom a válaszod,de addig én is megpróbálom megfejteni,érdekel lesz e valami közös szál,fejlesztenem kell a megérzéseimet,vagyis csak egyszerűen oda kell figyelnem rájuk és megbízni bennük,hiszen mindég igazak.

Nem tudom,hogy miért,de éjszaka felébredtem arra,hogy mintha viszonylag halkan,de megállt volna egy motor a ház előtt. De ezután síri csend következett,csak az éjszaka neszeit hallottam,viszont rossz érzésem volt,mintha ott lett volna valami. Meg is próbáltam elküldeni angyali segítséggel,de akkor eszembe jutott egy leendő mesterem szava,miszerint "csak mi vagyunk a minden",mindent mi teremtünk,pl.az angyalokat is,ekkor gondolkodóba estem és ha ezt elhinném akkor csak magamra számíthatok,más nem maradt,elaludtam abban a tudatban,hogy én maga a végtelen  szeretet vagyok,ami mindent legyőz ami nem a szeretet forrásából származik! 

Majd,jött a következő.

Mintha talán aludtam volna és bejött valaki,nem emlékszem,hogy ki (lehet a kisfiam?) és azt mondta,hogy a kutyám tele van kukaccal,majd kiszaladtunk az udvarra.. (mintha mondták volna vagy csak gondolták,de tudtam ez azt jelenti,hogy meg fog halni,álmomban azt gondoltam,hogy én nem tudom megmenteni az életét,láttam is,hogy egy kis részen a szőrén kukacok vannak benne, gondolkodás nélkül az előtte álló apám lábai elé térdeltem és kezemet imára összekulcsolva,könyörögtem,hogy mentse meg a kutya életét,tőle reméltem az egyetlen lehetséges segítséget. Sokáig könyörögtem míg végül enyhülés jött..

Arra nem emlékszem tisztán,de ha tippelnem kellene az apám segített és kutya meg lett mentve,de amit addig átéltem azt a szenvedést nem kívánom senkinek. Nagyon szeretem a kutyámat,bár ez a töredéke annak,ahogyan ő szeret engem,nagyon fontos szerepet játszik az életemben,volt olyan lelki megpróbáltatásban részem,ahol ő volt az aki a legtöbbet tudott segíteni nekem,ő egy igazi angyal,ha létezik olyan.

Jött még egy álom hullám,szerintem akkor is aludtam,és szerintem az apám jött be a házba avval,hogy a gyerekem tele van kukaccal és szintén az az érzés,hogy elveszíthetem,nincs menekvés. Először külsőleg nem láttam semmit a gyereken,majd mikor lehúztuk a ruháit,megláttam azt a sok kukacot ami kihullott belőle. Szörnyülködés,féltés,fájdalom,bánat,..majd ,kis "időeltolódással",..mintha nem akartam volna elhinni ezt az egészet a gyereket elvittem és gondoltam lemosom róla a "rosszat" elvittem letusoltatni beleállítottam a kádba és ahogyan öblítettem és a kezemmel simítottam a kis testét eltűnt róla minden,mindent "lemostam " róla,és csak az épp és egészséges bőre maradt a tusolás után.

És maradt a megnyugvás a megpróbáltatás után..

 

Előre is hálásan köszönöm: Önismeret

 

Megtudtam,hogy az édesanyám nagyon rosszul volt az éjszaka,már az ájulás kerülgette,hogy az ő szavaival éljek,megközelítőleg abban az időpontban,amikor én ezeket az álmokat álmodtam. ( Le akar szokni  a depresszió gyógyszereiről,de már megint nem helyesen teszi ezt,abbahagyta egy hét alatt az egészet! Mondtam ma neki,ha egy év alatt le tudná tenni őket,(többet is szed)az jó lenne. Egyedül volt otthon,apu éjszakás volt,már fel akart hívni,de mégse tette,megjegyzem sikertelen lett volna,mert azon ritka alkalmak egyike volt a tegnapi éjszaka,hogy kikapcsoltam a telefonomat,de most,hogy belegondolok,mindég a telefonomat néztem amikor felébredtem,nagyon sokszor ! Lehet azt éreztem,hogy rosszul van,csak nem tudtam megfejteni?! 

 

Ara

Az első szorongó jelenet, ami még ébren történt, valamint az álom mindkét része egyaránt a betegségtől, haláltól való félelemről szól. Utólag meg is kaptad a visszaigazolást édesanyád hirtelen rosszullétéről. Valószínűnek tartom, hogy mivel érzékeny vagy, és egyébként is aggódsz miatta, az ő betegségére hangolódhattál rá, és az álomképek a te félelmeidet, szorongásaidat tükrözik, annak ellenére, hogy konkrétan az édesanyád nem jelenik meg az álomban, de egyes szimbólumok áttételesen utalnak rá. Az nem jutott eszedbe a felébredések idején, hogy kikapcsoltad a telefonodat, mert nem ébredtél fel teljesen, viszont állandó készenlétben voltál. Az automatizmus, hogy megnézd, működött, és állandóan vártad a vészjelzést, a hívását.

Először egy motor áll meg a ház előtt. Nem látsz semmit, nem is hallasz ezután semmit, mégis névtelen, arctalan szorongás kerít hatalmába. Előbb angyali segítséget kérsz, majd ráébredsz, hogy ha te vagy a Minden, akkor te vagy a végtelen szeretet is, ami mindent legyőz. Itt egy kis kiegészítést szeretnék tenni, mert lehetséges, hogy éppen ez a gondolat vezetett a következő álomképekhez. Úgy érzem, ez csak gondolati szinten volt meg benned, átélésben és érzésben még nem, akkor ugyanis tudnád, hogy a szeretet nem győz le semmit, mert nem harcol. A harc feltételezi a szembenállást, a polaritást, a szeretet viszont nem poláris, mivel forrásenergia. Nem harcol, nem győz, hanem kiterjed, elfogad és befogad.

A szeretett kutyád tele van kukaccal, majd a kisfiad teste is a következő képben. Mindkét kép a félelmedet mutatja a betegségtől és a haláltól. A féreg egy álomszótár szerint depressziós állapotra is utalhat, itt áttételesen megjelenik édesanyád depressziója. Arra is gondolok, hogy édesanyád halálától annyira félsz, hogy álmodban inkább rávetíted másra, csak hogy ne azt kelljen átélned. A kutyádról azt gondolod, hogy te nem tudod őt megmenteni, viszont édesapád igen, hozzá könyörögsz, és nagyon sokáig kell könyörögnöd. Talán édesapád a lelki támaszával vagy egyéb módon segíthetne édesanyádon, ezért fordultál hozzá. Tehát itt megint segítséget kérsz, holott az első képben megállapítottad, hogy te vagy a Minden, ami azt jelenti, hogy te tudnád meggyógyítani a kutyát, mégis máshoz fordulsz.

A harmadik képben végre magad veszed kézbe a dolgokat, és ez az a megoldás, ami eredményre vezet. A fürdés, fürdetés a változás, a megtisztulás szimbóluma, megszabadulsz általa a régi piszoktól, tehertől, gondolatmintától.

 

folytatás (a kérdések és válaszok rovatban) ITT

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap39
Tegnap178
Összesen757207
Indult 2013.07.01. CoalaWeb