Egy megjegyzés a honlapon szereplő cikkekről; fontos

Ezen a honlapon szerepelnek álomfejtések, elemzések nayuval, angyalközvetítések, amiket az Itt a kezem lélekszolgálati honlapomról mentettem át. Ezeket a módszereket, tevékenységeket már csak akkor végzem, ha szükségesnek látom egy théta-elfogadás-egyensúly kezelés menete közben. Ezek mind részét képezhetik a kezelésnek, amennyiben az illetőnek valóban szüksége van rá.

Sokat gondolkoztam, hogyan lehetne megoldani, hogy a hozzám forduló aktívan részt vegyen a saját élete megváltoztatásában, hiszen ekkor van értelme a segítségkérésnek. Nem az a lényeg, hogy én mit csinálok, hanem hogy te mit tudsz kezdeni vele, és hogy ez által milyen konkrét változás hozható létre a te életedben, aminek valóban hasznát látod.

A théta-elfogadás-egyensúly módszer egy nagyjából másfél órás energetikai kezelés, konzultáció közben, amihez szükség van a te aktív részvételedre is, elvégre a te életedről van szó, de mindez egy védő, támogató energetikai térben, szelíden és megengedve történik, addig a pontig eljutva, amíg számodra biztonságos. A kezelés történhet személyesen (Egerben) vagy skype-on. Fogok tartani tanfolyamot is, ahol magát a módszert meg lehet majd tanulni, ez kialakulóban van, a honlapon a programok között szerepelni fog.

Kezelésre és/vagy tanfolyamra a kapcsolat menüben lehet jelentkezni. Ennek természetesen van egy díja, hiszen a tudást nekem sem adták ingyen, és két személy között az egyensúly akkor jön létre, ha energiacsere történik; ezt megbeszéljük, ha jelentkezel. Elegendő résztvevő esetén az ország bármely pontjára szívesen elmegyek tanfolyamot tartani.

 

Kép: KeDo

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap108
Tegnap214
Összesen603092
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Hát már neve is van? Már elég régóta felbukkant nálam ez az érzet. Elsősorban a tarkómban jelentkezi...
Mi az ASMR? itt: Cikk
Köszönöm, érdekesen hangzik, kipróbálom
Kedves Márk! Köszönöm, felderítetted a napomat. Van ötletem, hogy miért nem tudtad letenni a könyv...
Pecsét a karodon itt: Cikk
Kedves Ara Rauch! Tegnap kezdtem el olvasni a könyvét és most fejeztem be az első kötetet. Gondolko...
Pecsét a karodon itt: Cikk