D. Anita 11. 02. 23.

Ara: nos, nem kell túl sokat beszélgetnünk, mert már nagyjából ismerlek téged, csak egy engedélyt kérek tőled, hogy szétnézhessek a belső teredben

Anita: HOGYNE ADOM MAGAM.....

Ara: köszi :)

Anita: sziv

Ara: van valami kérdésed, amire szeretnél választ kapni?

mert akkor azzal kapcsolatban hívok le képet

Anita: mindenképpen az új életemmel a szabadság,ami már elindult bennem.az illetékesnek mindent elmondtam őszintén

Ara: ki az illetékes, lehet tudni?

Anita: aki a tavalyiĐĐ

az élettárs

Ara: igen

és ő hogy állt hozzá?

Anita: nem tud vele mit kezdeni

talán el sem hiszi

sírt

is

érzi,hogy erős vagyok és bízom magamban,mindeközben

még a régi eszközöket

akarja használni felettem

de ez nem működik

azt hiszem tehetetlen

Ara: persze

Anita: csak pénzzel fog

:))

Ara: és meg tud fogni vele?

Anita: igen

Ara: aha, itt egy korlát

van még, amit el szeretnél mondani?

Anita: van amikor mindent eldobnék simán

el is küldtem menjen haza

nem volt félelem

aztán vissza esek

elkezdtem leállni a gyógyszeremmel

amit 9 éve szedek

Ara: és nem hiányzik?

Anita: mi?

Ara: a gyógyszer

Anita: nem

még nem:D

Ara: akkor lehet, hogy nem is fog

Anita: tudom

Ara: no jó, jönnek az energiák, kilépek, és hátha jön valami kép

majd visszaszólok

Anita:

 

Ara

Egyelőre egy olyan kép jött, amivel még nem nagyon tudok mit kezdeni. Egy vécé: tiszta, rendes, üres, egyszerű vécé. Az ajtaja nyitva, és a nyári délutáni napfény, meleg és nyugalom árad be egy ajtón, át a keskeny előszobán, be a vécéajtón. Kintre tekintve egy függőfolyosós pesti bérházban vagyunk. A hangulatát a tisztaság, a nyugalom és a fény határozta meg. Mond ez neked valamit esetleg?

Este még egyszer behívom majd, ilyenkor vagy részletezettebb képet szoktam kapni, vagy valami egész mást.

 

Anita

Nem most nem mond,de belélegzem és rámedizek.
De most valamit le kell írnom.
Az imént még jobban össze kapcsolódtam veled lélegeztem és hagytam ,hogy eggyé váljunk,hátha jobban jön neked.Erre láttalak :))
Ülsz egy író asztal előtt és írsz.Mögötted egy sziklás hegy ,aminek a teteje havas.Körülötted emberek,egyre többen.Mutatják neked a hegy tetejét,de te mintha nekik írnál és segítenél.Hátra fordulsz és felnézel.Vissza a papírjaid elé.Aztán mewgint a hegy felé fordítod a tekinteted.Felállsz és az oldalán neki állsz mászni,de vissza csúszol.
Aztán ,magadhoz veszel felszerelést,tudod,amit a sziklamászók is használnak.Fel érsz a tetejére és és megfogod a zászlót és a közepére rajzolsz egy kört.Talán mint a mi zászlónk lenne,3 csík és a középsőbe rajzolod a kört.Aztán mosolyogva meg mutatod az embereknek.Újjongva megtapsolnak és te csak mosolyogsz.
Ara fogalmam sincs hogyan jött ez,de amikor beugrottál képbe az asztal előtt,akkor tudtam,.hogy hagyom had bontakozzon ki.Pedig aztán én nem szoktam képeket látni nagyon így inkább érzékelek.hehe.mit szólsz?Vagy csak az elmém kreált ide valamit?De érdekes,komolyan,hát ez csúcs.

Várj csak,ahogy most olvasom egy ember ugrott be.Akivel még nem igazán beszélgettem.Egyszerűen csak beugrott.Nem tudom miért?Nah,lehet a következő olyan valaki ,aki ismét valami leckét ad :DDD.Amúgy egész nap ez leng körbe az ő energiája,talán ezért.

 

Ara

Hát ez nagyon jó!!!!! :DDD Köszönöm! Persze, hiszen te nagyon érzékeny vagy - oda-vissza működik a dolog. Ez pontosan olyan kép, mint amilyeneket én szoktam látni. Achentiel, egyik kedvenc segítőm jól összekötött bennünket! :DDD És értem, miről szól a kép, amit láttál, hogyne.
Nem tudom, ki az az ember, akit említettél, de ilyenkor nem szokott "véletlenül" beugrani egy személy. Valami dolgod van vele valószínűleg.
A vécé talán az elengedéssel és a hátrahagyással lehet összefüggésben. Este még egyszer belemegyek majd, és összevetjük, amit látunk, ha te is rámedizel.

 

Anita

Örülök,hogy örülsz!..és annak is ,hogy talán mégis volt valami értelme annak,amit láttam :).
Közben,amit leírtál,abba bele mentem és érzékeltem.
Üresség,de sem jó sem rossz értelemben.Kellemesen érzem benne magam,békésen,de mégis szűknek.Mintha nagyobb teret szeretnék és a hídnak nem látom a végét.De így is jó és tudom,hogy kívül tágasabb :D /bocs de így jön le/.Fogalmam sincs mit kezdjek a híddal.Mintha azt érezném,hogy jön valaki befelé,de csak pillanatra jött ez.Talán nem is kell átmennem rajta,inkább várok és itt a békében itt tágul ki minden azáltal,hogy átjön a hídon.
Na az utolsó mondat nagyon tisztán jött le ,mint amikor gondolat nélkül írok valamit.Érthető?Hm!Ez tök jó,ez nagyon érdekes.Most nézem vissza,hogy nem tudom minek vagy kinek "kell" a hídon átjönnie.B@sszus ez valóban egy össze kapcsolódott "munka".Az anyját de izgi játék :))))))

Á bocs! A wc.Nos ezzel kapcsolatban annyit,hogy régi sebeket,mocskos kötődéseket engedtem el s tisztítottam.

 

Ara

Nos, este hiába próbálkoztam, nem jött több kép. Kérdeztem Achentielt, mi van??? Semmi válasz. Aztán megvilágosodtam: NINCS MÁR RÁM SZÜKSÉGED, nem kell segítség neked ahhoz, hogy információkat kérj le. Mindig is érzékeny voltál, és most már, ha előhívod magadból a szándékot, képeket is láthatsz. Annyi lehet még a feladatom szerintem, hogy ezeknek a képeknek az értelmezésében segíthetek, ha szükségesnek találod. De hát a vécére is rájöttél, hogy mit jelent. Úgyhogy: üdv a klubban. :)))

 

Anita

...és mielött ide kattintottam,pár másodperce eszembe ugrott valaki.Valaki akitől viccből kértem mérjen be.Be mért,teljesen szuper vagyok energetikailag.Szóval ez jött mielőtt megnyitottam a leveled és az,hogy nincs is ilyenre szükségem.Rohadtul bízok magamban és egyre jobban érzek,de még hogy......és persze gyakorlom az összekapcsolódást,alkímiát és egyebek.Ezért is volt mikor 4 alkalommal bejelentkezett Rafael és én írtam,mert megengedtem,hogy megtapasztaljam.Aztán azt éreztem Ara,hogy én ezt nem,egyenlőre magam tiszta forrásából jöjjön.Kábé ilyesmi.
Nagyon,nagyon szépen köszönöm.Hisz megerősítettél abban is,amit eddig nem akartam igazán,hogy képeket is lássak.Vagyis ,hogy most már engedhetem.Nos gyakorlom és figyelek.Köszönöm,ha estlegesen segítesz majd a képek értelmezésében.

 

Kép: KeDo

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap66
Tegnap117
Összesen936455
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk