hubi 11. 08. 27.

Hubi éberen látott két képet: pár hét alatt szinte "gyorstalpalón" elsajátította a nayut, igen magas szinten. Segítettem neki kielemezni a látott szimbólumokat.

 

hubi: ara tnap figyeltem a fülemre mer megin rámjött az a dobogás és két képet kaptam az egyik egy pohár amit fényesre törölgetnek és nagyon csillogott a másik meg egy feka zsirkréta amivel irtak de lehet toll m1 és akk elképzeltem egy üres lapot és akk irt rá 2 szocsomagot az egyik h másfél hnap a másik meg maradj jelen és érezz a többit nem értettem meg szted mit jelenthet?

Ara: másfél hónap?

hubi: jah

Ara: és üvegpohár, ugye?

hubi: igen

Ara

A fényesen csillogó pohár te magad vagy, az a személyiséged, aki ebben az életében leszületett a Földre. Én is ilyen fényesnek, átlátszónak és tisztának érzékellek. A pohár üres, mert még ez után fog megtörténni, hogy megtöltöd a poharadat valamilyen tartalommal. Pont itt tartasz most: ki az, aki én vagyok? Nem ez vagyok, nem az vagyok, csak vagyok, de akkor ki vagyok én?

A fekete zsírkréta vagy toll egy eszköz, amivel információt írsz magadnak egy papírra. A másfél hónapot ne vedd szó szerint, mert abban a dimenzióban, ahonnan ezek az információk származnak, nincs lineáris idő, ennélfogva a másfél hónap vagy egy közeli, vagy egy távolabbi esemény bekövetkeztét jelöli, attól függően, hogy te rövidnek vagy hosszúnak érzékeled a másfél hónapnyi időtartamot. Az pedig, hogy „maradj jelen és érezz” egyértelmű, szerintem pontosan tudod, hogy ez mit jelent.

 

 

Share
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Bejelentkezés

Hírlevél

Ha fel szeretne iratkozni a hírlevelemre, küldjön egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap244
Tegnap361
Összesen548854
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Hát már neve is van? Már elég régóta felbukkant nálam ez az érzet. Elsősorban a tarkómban jelentkezi...
Mi az ASMR? itt: Cikk
Köszönöm, érdekesen hangzik, kipróbálom
Kedves Márk! Köszönöm, felderítetted a napomat. Van ötletem, hogy miért nem tudtad letenni a könyv...
Pecsét a karodon itt: Cikk
Kedves Ara Rauch! Tegnap kezdtem el olvasni a könyvét és most fejeztem be az első kötetet. Gondolko...
Pecsét a karodon itt: Cikk