hubi 11. 08. 27.

Hubi éberen látott két képet: pár hét alatt szinte "gyorstalpalón" elsajátította a nayut, igen magas szinten. Segítettem neki kielemezni a látott szimbólumokat.

 

hubi: ara tnap figyeltem a fülemre mer megin rámjött az a dobogás és két képet kaptam az egyik egy pohár amit fényesre törölgetnek és nagyon csillogott a másik meg egy feka zsirkréta amivel irtak de lehet toll m1 és akk elképzeltem egy üres lapot és akk irt rá 2 szocsomagot az egyik h másfél hnap a másik meg maradj jelen és érezz a többit nem értettem meg szted mit jelenthet?

Ara: másfél hónap?

hubi: jah

Ara: és üvegpohár, ugye?

hubi: igen

Ara

A fényesen csillogó pohár te magad vagy, az a személyiséged, aki ebben az életében leszületett a Földre. Én is ilyen fényesnek, átlátszónak és tisztának érzékellek. A pohár üres, mert még ez után fog megtörténni, hogy megtöltöd a poharadat valamilyen tartalommal. Pont itt tartasz most: ki az, aki én vagyok? Nem ez vagyok, nem az vagyok, csak vagyok, de akkor ki vagyok én?

A fekete zsírkréta vagy toll egy eszköz, amivel információt írsz magadnak egy papírra. A másfél hónapot ne vedd szó szerint, mert abban a dimenzióban, ahonnan ezek az információk származnak, nincs lineáris idő, ennélfogva a másfél hónap vagy egy közeli, vagy egy távolabbi esemény bekövetkeztét jelöli, attól függően, hogy te rövidnek vagy hosszúnak érzékeled a másfél hónapnyi időtartamot. Az pedig, hogy „maradj jelen és érezz” egyértelmű, szerintem pontosan tudod, hogy ez mit jelent.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap72
Tegnap117
Összesen936461
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk