1. Bevezető

ATLANTISZI ELIANTHE

 

- Készülő könyvem részletei - Ara Rauch

 

(A NAYU - ATLANTISZI ELIANTHE  c. könyv készre írva várja azt a kiadót, akiben kellő bátorság lakik, hogy kiadja ezt a most (még) szokatlan információt az emberi beszéd kialakulásáról.)

 

Mesélek neked, figyelj. Ne csak a füledet nyisd ki; nyílj ki te magad a mesére, mert ez a mese az én emlékeimet álmodja újra, és ha ez a könyv eljutott a kezedbe, akkor lehetséges, hogy az én emlékeim és a tieid részben közösek.

Tekintheted ezt az írást szórakoztató irodalmi műnek, a fantázia termékének is, ez a te döntéseden múlik. Ám számomra ez afféle személyes élménybeszámoló arról, hogyan ismerkedtem meg az egyik előző életemmel, hogyan fedeztem fel a kapcsolatot és az összefüggéseket köztem és közte, hogyan küzdöttem meg vele, hogyan fogadtam magamba, és hogyan tanultam meg egyre többet magamról őáltala. Látomások, emlékek a régmúltból, vagy információk egy magasabb dimenzióból, rengeteg világrengető (az én világomat megrengető) felismeréssel. Mindig akkor döbbentem rá újabb részletekre, amikor a jelenlegi életemben olyan ponthoz érkeztem, amelyben az információ kitágította a tudatomat, átláttam a helyzetemet, és felismerhettem valami olyan mintát, ami ismétlődésével megmutatott valamit, ami akkor fontos volt számomra. Mindig a megfelelő élethelyzetben érkezett meg a megfelelő információ, a feltett vagy olykor fel sem tett kérdésemre a válasz.

A történet azért került ebbe a könyvbe, mert az ő személye igen szorosan kapcsolódik a nayuhoz.

2008 varázslatos év volt számomra. Addigi életem legjelentősebb éve – az érzések éve. Érzések hullámhegyein-völgyein száguldva szárnyaltam és zuhantam. Olyan új élményeket éltem át, mint soha azelőtt, amiket el sem tudtam volna képzelni. Rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, éteri entitások, angyalok lettek személyes ismerőseim.

És megismerkedtem Elianthéval.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap114
Tegnap141
Összesen841930
Indult 2013.07.01. CoalaWeb