Alapozás 1.

Többen kérdezték tőlem, hogyan lehet „megtanulni” a nayut, hogyan működik a gyakorlatban. Hogy mi is ez, a "Mi a nayu?" menüben olvashatsz róla. Összeállítottam egy gyakorlatsort, ami az alapoktól kezdve végigvisz egy kibontakozási folyamaton, és tudatosan alkalmazva bárki teljesebbé teheti vele az életét. A legtöbb embernek vannak megérzései, intuíciói, de ezeket nem tartja lényegesnek, „nem hisz bennük” (amúgy nincs szükség hitre, hanem nyitottságra és tapasztalásra van szükség), így az az ajándék, amit általuk kaphatna, elszáll a semmibe. Ha ezeket a bizonytalan, misztikus sejtéseket kibontjuk a ködből, és tiszta, éles fényben rájuk nézve konkretizáljuk, akkor a tudatosságunkat kiterjesztjük egy olyan területre, ahonnan olyan segítséget kaphatunk a mindennapokban, mint semmi mástól. Amit leírok, az nagyrészt Adamus Saint Germain tanításain alapszik, ő volt az, akinek nagyon sokat köszönhetek, aki „eszembe juttatta”, hogy én ezt a képességemet tudom használni, és aki biztatott, hogy dolgozzak sokat ezzel, és adjam át másoknak is, amit sikerült elsajátítanom.

Az első gyakorlatsorok erősen hasonlítani fognak az agykontroll esettanulmányainál használt feladatokra. Aki végzett agykontrollt, az tudja, miről van szó. A nayu egy olyan képességünk, amit többféle módszerrel is fel lehet ébreszteni. Ami a különbség: az agykontrollnál az illető megkérdezése, beleegyezése nélkül arra biztatnak, hogy avatkozzunk be, gyógyítsunk. De amire az illető nem kész, azt hiába próbáljuk ráerőltetni. Ha neki a betegséget kell megélnie, akkor a beavatkozással egy olyan folyamatba rángatnánk bele, amire nincs felkészülve. Ha viszont fel van rá készülve, akkor ő saját maga meg fogja gyógyítani magát, és ehhez lehet neki útmutatást adni, például azáltal, hogy segítünk neki a saját felismeréseire rábukkanni.

A módszer milyensége nem annyira lényeges, inkább az, hogy melyik gyakorlat mennyire használható pont a te konkrét esetedben. Ezért ne is tekintsetek úgy ezekre a gyakorlatokra, mint valami rögzített tudományos tételre, amitől nem lehet eltérni, mert úgy van leírva, és kész. Inkább vegyétek úgy, mint egy iránymutatást, ami jelzőtáblaként működik: így is lehet. Örülnék, ha mindenki megtalálná a saját útját, a saját módszerét, hiszen mutathatok én bármit, az neked egy kívülről bevitt információ lesz, és csak akkor tudod a magadévá tenni, ha harmonizál a te saját igényeddel, és hozzáteszed azt, ami belőled fakad.

 

A gyakorlatot ITT találod

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap2
Tegnap128
Összesen884142
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk