Beszámoló a Pecsét-trilógia könyvbemutatóiról

A Pecsét-trilógia harmadik kötete, a Feloldott pecsét, 2017 májusában jelent meg. Az egri könyvbemutatót a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban, június 20-án tartottuk, a budapestit pedig december 15-én, a Tinta Könyvkiadó Szerkesztőségében.
 
 
 

Kiss Gábor, a Tinta Könyvkiadó igazgató-főszerkesztője vezette a beszélgetést a bemutatókon, mely mindkét alkalommal jó hangulatban, a közönség aktív bekapcsolódásával zajlott. Beszélgettünk a könyvek előzményeiről, a borító elkészülésének történetéről, és természetesen a regények tartalmáról is, remélhetőleg anélkül, hogy túl sokat spoilereztünk volna. A bemutatókon lehetett választani a mandalákból is, amelyeket én színeztem Kecskeméti Dorottya mintából. Az általam sütött pogácsának és sós rúdnak is sikere volt.
 
Az első kötet (Pecsét a karodon) éppen 10 éve, 2007-ben jelent meg, a második (A pecsét lenyomata) 2009-ben. Sokat kellett várni a harmadik kötetre, évekig úgy gondoltam, nem fogom folytatni. De egyrészt az olvasóim kérték a folytatást, másrészt nekem is késztetésem, no meg ihletem támadt kerek egésszé formálni a történetet. Most úgy érzem, letettem a pontot az eseménysor végére, elvarrtam a szálakat, fellebbent a fátyol a titkokról. 
 
Vannak további írói terveim, egy másik történet más szereplőkkel, és a Pecsétben is játszik egy-két olyan mellékszereplő, aki érdekes személyiség, és érdemes lenne folytatni a sorsát.
Mindenkinek köszönöm, aki eljött, hogy együtt beszélgethessünk, és mindenkinek köszönöm, aki elolvasta bármelyik írásomat. A véleményeket nyitottan várom. :)
 
Ara Rauch 
 
 
 
 
 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Bejelentkezés

Hírlevél

Ha fel szeretne iratkozni a hírlevelemre, küldjön egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap73
Tegnap368
Összesen572207
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Hát már neve is van? Már elég régóta felbukkant nálam ez az érzet. Elsősorban a tarkómban jelentkezi...
Mi az ASMR? itt: Cikk
Köszönöm, érdekesen hangzik, kipróbálom
Kedves Márk! Köszönöm, felderítetted a napomat. Van ötletem, hogy miért nem tudtad letenni a könyv...
Pecsét a karodon itt: Cikk
Kedves Ara Rauch! Tegnap kezdtem el olvasni a könyvét és most fejeztem be az első kötetet. Gondolko...
Pecsét a karodon itt: Cikk