Öngyógyító meditáció

Fülhallgatóval hallgasd!

Zene: Láng Szilárd (Sol)

Szöveg és hang: Ara Rauch

Hangmérnök: Plósz József

A háttérkép Kecskeméti Dorottya mandalaterve Ara Rauch színezésével

Ezt a meditációt hosszabb ideje fennálló betegség, például tumor, gyulladás, egyéb szervi elváltozás esetén érdemes alkalmazni. Naponta több alkalommal is lehet, a tünetek enyhüléséig vagy megszűnéséig. Ha a testedben többféle betegség is jelen van, akkor azt javaslom, hogy többször is végezd el a meditációt, egy alkalommal egy helyre fókuszálva, majd egy másik alkalommal a másik helyre.

 

Előfordulhat, hogy a meditáció első, vagy első néhány alkalmazásánál felerősödik a fájdalom vagy kellemetlenség érzése. Ekkor hagyd abba néhány napra, és csak akkor kezdd újra, ha úgy érzed, mindenképpen szeretnéd folytatni.

FIGYELEM!

Ez a meditáció nem helyettesíti a fájdalom, a betegség okának felderítését. Ok alatt érthetsz orvosi diagnózist és terápiát is, de mehetsz ennél mélyebbre is, a pszichés okok felderítéséig. Megkeresheted azt a mintát, amit a mindennapjaidban élsz és tapasztalsz igen sokféle szinten (az érzelmeidben, a kapcsolataidban, a külvilággal való viszonyodban), és ennek csak egyik megjelenési formája a betegség. Ennek a mintának a felderítése, elfogadása, majd kiegyensúlyozása után a betegségnek nem lesz indoka, hogy a testedben felhívja magára a figyelmet, hiszen egyensúlyban van, rendben van, nem kell többé betegségként megnyilvánulnia. Ehhez a folyamathoz keresheted az http://ararauch.hu/ honlapon a Tengely-módszer leírását és a tanfolyamokat.

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap172
Tegnap228
Összesen941295
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk