A Tengely-módszer

2012-ben dolgoztam ki a Théta-elfogadás-egyensúly módszert, amely az évek során szerzett tapasztalataim alapján egyre bővült és részleteződött. Az első ebben a témában tartott tanfolyam még egynapos volt, és a hozzá tartozó jegyzet, amit a résztvevőknek átadtam, 10 oldal. Az utolsó megtartott tanfolyam négynapos volt (két hétvége, szombat-vasárnap, naponta 8 óra elmélet és gyakorlat). Az első hétvégéhez tartozó jegyzet 55, a másodiké 17 oldalas tömény információ: mindig, amikor letisztult, megfogalmazódott bennem valami, azt hozzáírtam az aktuális jegyzet anyagához.

Mivel én is, mint a legtöbb ember, érésen, változáson megyek keresztül, a módszer is alakult, fejlődött. Az alap nem változott, de az újabb és újabb felismeréseim kiegészítették, részletesebbé és pontosabbá tették a módszer elméleti és gyakorlati anyagát. 

Régóta fogalmazódik bennem, hogy át kellene neveznem a módszert, és ennek most jött el az ideje. 

Miért Tengely?

Miután megmutatok neked egy folyamatot, amivel minden negatív érzésedet, élményedet, emlékedet előbb képes leszel elfogadni, majd a pozitív párjával kiegyensúlyozni, és mindezt megélni, megtapasztalni, jöhet a szintlépés - vagy dimenzióváltás. Az a spirituális közhely, hogy nincs jó és rossz, átélhetővé válik, amikor felfedezed önmagadban (a tudatodban és a testedben) azt a tengelyt, ami biztonságosan megtart, mert a középpontodban érzékeled.

A tengely azt jelenti: egységben vagyok önmagammal és a világommal. Nem bántanak a negatívumok, hiszen megtapasztalom, hogy a teljes Rend részei, és a helyükre kerülnek, mint egy kirakósjáték darabkái. És én képes vagyok az Egészet érzékelve úgy teremteni a világomat, hogy örömben és hálával élhessem meg minden napomat.

 

A következő tanfolyam, előadás ITT

 

Ara Rauch

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Ara Rauch oldala

Vihetsz és megoszthatsz tartalmakat az oldalról, az eredeti forrás feltüntetésével.

Az oldalon minden tartalom szabadon elérhető regisztráció nélkül is. Ha hozzá szeretnél szólni a cikkekhez, azt regisztrálva és belépve teheted meg. Ha pedig értesítést kérsz a frissítésekről és programokról, akkor arra kérlek, hogy iratkozz fel a hírlevélre.
A honlap folyamatosan frissül.
ÉREZD JÓL MAGAD!

 

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap156
Tegnap228
Összesen941279
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk