Saját készítésű meditációk

Öngyógyító meditáció

Fülhallgatóval hallgasd!

Zene: Láng Szilárd (Sol)

Szöveg és hang: Ara Rauch

Hangmérnök: Plósz József

A háttérkép Kecskeméti Dorottya mandalaterve Ara Rauch színezésével

Ezt a meditációt hosszabb ideje fennálló betegség, például tumor, gyulladás, egyéb szervi elváltozás esetén érdemes alkalmazni. Naponta több alkalommal is lehet, a tünetek enyhüléséig vagy megszűnéséig. Ha a testedben többféle betegség is jelen van, akkor azt javaslom, hogy többször is végezd el a meditációt, egy alkalommal egy helyre fókuszálva, majd egy másik alkalommal a másik helyre.

Érzelmek áramlása (théta meditáció, 432 Hz)

Ezt a meditációt használjuk a théta állapot eléréséhez a théta-elfogadás-egyensúly tanfolyamokon (információ: http://ararauch.hu/index.php/t-e-e)
A meditáció alapjául Dr. David R. Hawkins Erő Kontra erő c. könyvének Tudattérképe szolgált.
Zene: Láng Szilárd (Sol) https://www.youtube.com/szilardlang/
Szöveg és hang: Ara Rauch 
Hangmérnök: Plósz József
Háttérkép: Kecskeméti Dorottya ( http://www.kedogaleria.hu/ ) mandalaterve Ara Rauch színezésével
 
Időtartam: 20 perc
 

Energy massage in English

The text of energy massage meditation in English

 

Greetings.

If you allow me I will give you an exraordinary massage. In this energy massage I won’t be giving you either my energy – or any other energy: with the help of this energy massage I’ll help you kickstart your own energies, energy flows – so they work perfectly without obstacles helping and strenghtening you.

If you accept my services you only have to get comfortable. Relax and enjoy, imagine what I say and slowly you will start to feel my hand, my palms and fingers touching your body. Your muscles will relax, bloodpressure and lymph activity will increase – the blood and vitality will flow freely.

Whether you sit or lay down imagine now that you are laying in your preferred position either on your back or front. But you are not on a bed – you are floating on air just as a person floats on water. You may imagine a fluffy cloud that will support you safely: let go of the restraints of the physical world, in the imagination everything is possible. Allow yourself to be surrounded by peace and calm.

If any part of your body is currently inflamed imagine that a compress is applied to that part: when I get there with the massage ignore that area just focus on the coolness of the compress as it calms and reduces the inflamation. I will use a special balm during the massage one that you like the scent of you may even smell it later on.

Láng Szilárd - Ara Rauch: Energiamasszázs (videó)

Az energiamasszázs egy pihentető, testet-lelket megújító, 45 perces meditáció: a teljes test masszírozását foglalja magában a talptól a fejtetőig.

A masszírozáshoz bónuszként olyan információkat is kapsz, amik az adott testrészhez tartozó tudati funkciók támogatásában, megerősítésében segítenek.

A zene és a szöveg egy egységet alkot. A zene a 432 Hz-es A hanghoz hangolva szól, ami harmonikus rezgésével sejtszinten segít abban, hogy a szervezet kiegyensúlyozottá rendeződjön.

Szöveg és hang: Ara Rauch http://www.ararauch.hu/
Hangmérnök: Plósz József

Fejfájás gyógyítása gyógyszer nélkül, meditációban (videó)

Zene: Láng Szilárd https://www.youtube.com/user/szilardlang
Szöveg és hang: Ara Rauch
7 perces meditáció

Videó:

Fejfájás gyógyítása meditációban (a meditáció szövege)

Ez egy gyakorlati meditáció. Akkor végzem, ha fáj a fejem. Segítségével gyógyszer nélkül pillanatok alatt megszüntethető a fejfájás.

Elhelyezkedem, ha lehetséges, akkor ülő helyzetben, hogy a gravitáció ereje is hozzájárulhasson a gyógyulási folyamathoz.

Előbb néhány egyszerű, könnyű, lassú mozdulatot végzek, hogy a vállövem kilazuljon, és a vérkeringés megélénküljön. Az ujjaimat a vállamra helyezem, és a könyökömmel jó nagy köröket rajzolok a levegőbe hátrafelé, 1, 2, 3, 4. Könyökkörzés előre, 1, 2, 3, 4. Az ujjaimat összekulcsolom a tarkómon, és így ülő helyzetben törzsfordítást végzek, balra kettőt, jobbra kettőt. Balra kettőt, jobbra kettőt. Leteszem a kezemet a combomra, tenyérrel lefelé, és fejkörzést végzek balra: 1, 2, 3, 4, majd jobbra: 1, 2, 3, 4.

Én Vagyok (videó)

Láng Szilárd - Ara Rauch: Én Vagyok (meditáció)

15 perces meditáció a belső magba jutáshoz, gyökércsakra és szívcsakra aktiválásához.

Zene: Láng Szilárd https://www.youtube.com/user/szilardlang

Szöveg és hang: Ara Rauch

 

Az 'Én Vagyok' meditáció szövege

Szöveges formában is felteszem az oldalra a meditációt, mert biztosan van, aki olvasni szereti (én is így vagyok vele).
A meditáció itt meghallgatható: http://www.youtube.com/watch?v=q66xARcSUqk&feature=youtu.be

Kényelmesen elhelyezkedem. A testemet ellazítom, a lelkemet felkészítem a változásra.

A fejemet kissé balra fordítom, lehajtom, és a lehunyt szememmel a szívembe nézek.

A szívemre figyelek. Figyelem, hogyan foglalja el a helyét a mellkasom közepén. Kiterjesztem a figyelmemet az egész testemre. Megfigyelem, hogyan foglalja el a helyét a szívem a testem közepén. Figyelem, milyen izmos és erős. Értem dolgozik, egész életemben. Figyelem mély dobbanásait, ahogy ritmikusan összehúzódik, pumpálva a véremet, az életenergiám fizikai megtestesítőjét, ami szétáramlik az egész testembe.

Így áramlik a véremmel együtt az erő, az energia, az egészség körbe a testemben. Ahogy ráfigyelek, már maga az áramlás folyamatának érzékelése is feltölt energiával, megemeli az erőnlétemet, frissebb, dinamikusabb leszek tőle, kellemesebben érzem magam, felélénkít, felpezsdít, ugyanakkor megnyugtat.