Blog

10 éves a honlap

10 éve, 2013. 07.01-én indult a honlapom!

Volt egy elődje is, amelyen még csak az első regényem részletei, néhány novella és egy-két vers szerepelt. A mai honlapon már több könyvnyi anyag található:

- Szépirodalom: a regénytrilógiám részletei, novelláim, verseim, a Kecskeméti Dorottyával (KeDo) közös rímes rajzok, és egy blog, ahol néhány rövid beszámolót olvashatsz.

- Tengely: egy önismereti módszer, amit a saját súlyos problémáim megoldására dolgoztam ki, de azóta már sok embernek segített. A módszer megtanít arra, ami most sok embernek nehezen megy: az elfogadásra, valamint az egyensúly megteremtésére és megtartására.

- Nayu: tudatos érzékelés, az érzések, megérzések tudatossá tétele. Könyvet is írtam erről.

- Meditáció: mily véletlen, épp akkor ismertem meg egy zseniális zeneszerzőt, Láng Szilárdot, amikor kitaláltam, hogy szeretnék meditációkat készíteni. Ő a zene, én a szöveg vagyok. Öt közös meditációt készítettünk eddig, és vannak még terveink.

- Itt a kezem: volt egy ilyen című honlapom, amelyre életvezetési kérdéseket, álmokat küldtek be ismerősök és ismeretlenek. A kérdésekre válaszokat adtam, az álmokat kielemeztem, majd nayuval is végeztem elemzéseket, sőt angyalközvetítéseket is vállaltam. Ennek a (már megszűnt) honlapnak az anyagát mentettem át ide.

- Program, könyv: itt tájékozódhatsz a megjelent könyveimről, hangoskönyvekről és az általam szervezett programokról.

- Képek: bevallom, nem túl szorgalmasan töltögettem fel ide a képeket. Van azért néhány.

- Webshop: itt vásárolhatod meg nyomtatott vagy elektronikus könyveimet.

Mostanában nem csak az írásban találom meg az örömömet. Sokat kézműveskedek: makramé, kézi szövés, ásványékszerek készítése tölti ki mindennapjaimat. Alkotásaimat a Facebookon, az Ara Rauch Kézművek oldalon találod meg.

Ara Rauch