Mi a nayu?

7. SHOUD: NAYU

 Ezt az írást már csak hosszú kutatás eredményeképpen lehet a neten megtalálni. Nem szoktam másoktól származó írásokat közölni, viszont mivel én a nayut, mint fogalmat, mint képességet és mint technikát használom, és egy-két helyen utalok erre a közvetítésre, úgy gondoltam, hasznos lehet, ha elérhető a honlapomon. Ez az az előadás, amelyen Adamus bevezette a mai tudatosságba a nayu fogalmát. Mivel a közvetítés óriási, és esetleg szokatlan energiákat mozgat meg, egyeseknél előfordulhat az olvasása közben testi rosszullét, szédülés stb. Ha ilyet tapasztalsz, a kapcsolat menüből írj, megbeszéljük.(Az írást helyesírási szempontból korrektúráztam.) - Ara  
A CRIMSON CIRCLE (BÍBOR KÖR) ANYAGOK
A KVANTUMUGRÁS SOROZAT:
7. SHOUD: „NAYU” – Adamus St. Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Mi a nayu?

A nayu fogalma

 

Tudatos érzékelés, az érzések tudatossá tétele. A tudat belehelyezése egy helyzetbe, érzésbe, tárgyba, élőlénybe vagy időbe; mindezek a funkciók teljes átlátást adva működnek a hatodik érzékszervünk, a harmadik szem által. Egy globális, átfogó képességről van tehát szó. Idetartozik az intuíció, ráérzés, tisztánlátás, telepátia is. Talán az intuíció kifejezés fedi le a nayu tág fogalomköréből a legnagyobb részt, de a nayu jóval több ennél: gyakorlásával nem csak az intuíciónk fejlődik, hanem az élet minden területén változásokat tapasztalhatunk, a tudatunk tágul, az életben adódó problémákat nem bajként vagy tragédiaként, hanem kihívásként tudjuk kezelni, és megtalálhatjuk rá a saját, valódi megoldásainkat.

 

Akiknek ez fontos, azok számára hozzáfűzöm megjegyzésként: a nayut nem egyetemen, tanfolyamon, hivatalos kurzuson tanultam. Az ezzel a témával foglalkozó cikkek a saját kútfőmből származnak.

A nayu, ahogy én megélem

Nem túl sokan ismerik ezt a kifejezést. Az én életemben fontos szerepet játszik, mivel állandóan használom – nem annyira a kifejezést, hanem magát a technikát, mégpedig azért, mert a tapasztalataim során rendkívül praktikus módszernek bizonyult. Elmondom, mit tudok róla, és hogy én hogyan élem meg; biztatlak, hogy vizsgáld meg, próbáld ki a gyakorlatban, és ha tetszik, hasznosítsd bátran.

Ősi, lemúriai eredetű szó, a mai tudatosságba Adamus Saint Germain hozta be 2008-ban. Az eredeti anyag ITT található magyar fordításban (aki érzékenyebb, az óvatosan kattintson erre a linkre, mert a visszajelzések szerint olyan energiákat képvisel, ami testi rosszullétet is okozhat. Ennek több oka lehet, aki ilyet tapasztal, kérem, hogy írjon nekem, megbeszéljük). Ez valódi mélyvíz, erőteljes beavatás. Adamus ebben a közvetítésben több gyakorlaton keresztül belevezet néhány tudatba, átélheted, átérezheted többek között egy mocskos folyó, egy drogos férfi, vagy egy delfincsapat tudatát.