Elfogadás

A théta-elfogadás-egyensúly második szaváról lesz szó: miért ezt választottam a módszer nevének?

 

Miért olyan nehéz elfogadni?

Mert nem erre vagyunk kondicionálva. Az egész iskolarendszerünk az ítélkezésre, a bűntudatra és a megszégyenítésre épül elfogadás helyett. Kicsi kortól kezdve arra neveljük a gyerekeket, hogy tilos hibázni, mert a hibáért, a tévedésért, a helytelen megoldásért büntetés jár.

De mehetünk régebbre is, vagy mélyebbre: az egész európai kultúra bázisát meghatározó keresztény vallás sem az elfogadásra épül, hanem az ítélkezésre. Rossznak címkézzük az egyik dolgot, jónak a másikat, és alighogy megszületünk, máris mind bűnösök vagyunk: kétezer éve ezt a mintát rögzíti a vallás minden keresztény fejében, míg már alapértelmezett programmá vált bennünk. Vágyjuk a jót, de félünk a rossztól, elutasítjuk, megbélyegezzük, gyűlöljük, elpusztítjuk. Hozzáteszem, az ateisták is ebben a mintában élnek, és fel sem merül bennük, mi az alapja a gondolkodásmódjuknak. Ha ateista vagy – ha valódi ateista lennél – nem létezne számodra sem az isteni jó, sem a sátáni rossz. Ugyanis a jónak és a rossznak ilyen mélyre nyúlik az eredete: Isten nélkül nincs jó, Sátán nélkül nincs rossz.

 

Bővebben: Elfogadás

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 7271

Théta hullám: a tudatosság állapota

A théta-elfogadás-egyensúly módszer (ami nem tévesztendő össze a thetahealinggel) nevének első szava théta. Mégpedig azért, mert a théta agyhullámot aktiváljuk, ezen a frekvencián tartózkodunk.

Az agy, amikor különböző feladatokat végez, különböző agyhullámokat bocsát ki. (Az erről szóló cikk ITT olvasható.) Az éber figyelem, a beszéd, a gondolkodás során béta, relaxációban alfa, mélyalváskor delta hullámokat mérhetünk a fejre helyezett EEG készüléken. A théta a mélymeditáció állapota, az alváshoz nagyon közeli állapot, amikor már majdnem elalszunk, de még az innenső parton tartjuk magunkat.

A théta állapot elérését és folyamatos fenntartását meg lehet tanulni. Beszélgetni, terápiát tartani is lehet thétában. 

 

Bővebben: Théta hullám: a tudatosság állapota

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 5176

A théta-elfogadás-egyensúly tanfolyam programja

Mi történik a tanfolyamon?
 
Megmutatok neked egy folyamatot, meg is tapasztalhatod, és meg is tanulhatod, hogyan teremtsd meg magadnak a választásod szerint. A folyamat bentről kifelé zajlik: önmagunkban hozunk létre egy belső, minőségi változást, és ez fog megjelenni a külvilágunkban is.
Most, ha szenvedsz, azért szenvedsz, mert polaritásban élsz, és hol a negatív, hol a pozitív pólust éled meg, egyszerre sosem tudod a kettőt. Ráadásul a poláris világ negatív felére fókuszálsz, de úgy, hogy kívül tartod magadon: a negatívumot a külvilág jellemzőjeként tartod számon, miközben a pozitívumot akarnád megélni, de úgy érzékeled, a kinti világ ezt nem engedi, uralkodik rajtad. A tanfolyamon megtanuljuk elfogadni és integrálni a negatív mintát, így az kintről belülre kerül. Az elfogadás szintjén átminősül az energetikája: megszűnik negatívnak lenni.

A folyamat második lépéseként megkeressük, mi az adott negatív pólus pozitív ellentéte, és kiegyensúlyozzuk a kettőt. A belső egyensúly törvényszerű következményképpen a külvilág is ezt az egyensúlyt és harmóniát fogja tükrözni, ebben ölt formát, újrateremtődik.
A folyamat harmadik lépéseként megélhetjük, hogy a pozitív és negatív minta tulajdonképpen ugyanannak a minőségnek az alacsonyabb és magasabb frekvenciái. Egységben látjuk, érezzük és tapasztaljuk a világot, polaritások nélkül.

Az utógondozás nálam ingyenes! Ami azt jelenti, hogy ha a tanfolyam elvégzése után ezt a módszert szeretnéd alkalmazni az életedben felmerült probléma megoldásához, és segítséget igényelsz, mindig fordulhatsz hozzám. 

Program az alaptanfolyamon:

 

Bővebben:  A théta-elfogadás-egyensúly tanfolyam programja

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 3993

Rövid összefoglaló a théta-elfogadás-egyensúly módszerről

THÉTA-ELFOGADÁS-EGYENSÚLY: ÖNISMERETI, GYÓGYÍTÓ ÉS TEREMTŐ MÓDSZER

Egy technika, amit bárki elsajátíthat, akiben megszületett az elhatározás, hogy kiegyensúlyozza az életét. Nem kizárólagos módszer, tehát emellett használhatsz másfélét is, ha neked úgy jó – viszont egy jelentős nézőpontváltást igényel. Programnak is nevezhetjük, amit ha végigviszünk egy témán, megoldást adhat bármilyen fennálló problémára.

A módszer azon alapszik, hogy bent, önmagamban létrehozok egy változást, egy egyensúlyi helyzetet, és ez törvényszerűen meg fog mutatkozni a külvilágomban is.

Tévedések eloszlatása végett: a módszer NEM thetahealing!

 

Pár szó arról, miért éppen ezt a három szót választottam a módszer nevének.

 

Bővebben: Rövid összefoglaló a théta-elfogadás-egyensúly módszerről

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 6060

Különbségek a théta-elfogadás-egyensúly módszer és a thetahealing között

Az általam kidolgozott módszer és a Vianna Stibal-féle thetahealing között három jelentős eltérés van.
1. a világkép
2. a felelősségvállalás
3. a törlés.

 

Bővebben: Különbségek a théta-elfogadás-egyensúly módszer és a thetahealing között

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 7455

A théta-elfogadás-egyensúly módszer

Egy olyan módszer, amit én dolgoztam ki a tanulmányaim, a megéléseim, a tapasztalataim és megértésem alapján. A segítségével én a magam életében igen hatékonyan tudok teremteni, gyógyítani, és az ezzel a módszerrel kezelt emberek is hasonlóról számolnak be visszajelzéseikben.

 

Mire jó a módszer?

Aki nehezen boldogul az életében jelen lévő akadályokkal, betegségekkel (párkapcsolati, családi, munkahelyi, anyagi, lelki, egészségügyi stb.problémák), és a saját kezébe szeretné venni a sorsa irányítását, és önállóan szeretné megteremteni mindazt, amit választ az életében – annak ajánlom ezt a hatékonyan működő módszert.

 

Bővebben: A théta-elfogadás-egyensúly módszer

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 3572

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap155
Tegnap228
Összesen941278
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk