Álomfejtés

Álomfejtés ----

Néhány évvel ezelőtt sok-sok álmot kielemeztem, mert akkoriban érdekelt a szimbólumfejtés.

Már évek óta nem csináltam álomfejtést, teljesen másfelé vitt az életutam.
És már nem is fogok álmot fejteni, abbahagytam, leálltam vele, beszüntettem.
Más dolgok érdekelnek, ezeket is megtalálhatod itt a honlapon.
Kérlek, ezért már NE küldj nekem álmokat, hogy fejtsem meg.

Endre 14. 03. 09.

Az álom amit ide beírok ma este volt és nagy hatással volt rám valami miatt nagyon kellemes és jó álom volt.

Egy gyönyörű erdőben vagyok minden nyugodt. Egyszer 2 fa között egy átjáró nyílik valahova az átjáró kb mintha egy üveglap lenne csak simán át lehet rajta lépni. Átlépek. A látvány egy izzó lángoló erdő a talaj izzik amin állok és a látvány lenyűgöző nagyon jó érzés. valami arra késztet hogy induljak beljebb ebbe az erdőbe. különböző lények közelednek felém felemelem a kezem tenyeremből fehér fénysugár indul el a lények felé megsemmisítése őket. Már futok ez erdőben kezemből egyre többször jön elő a fehér fény. Elérek egy újabb üvegfalat aminek túloldalán a normál emberi világ van átlépek és megérkezek az ismert földi világba a kezem még mindig fehéren izzik. Felébredek.

Fabian multidimenzionális álma 12. 04. 20.

Fabiannak többször voltak nagy ívű álmai, amikben átlépett más dimenziókba, és tudatosan átélt multidimenzionális élményei is. Ezt az álmát elemzés nélkül közlöm, annyi hozzáfűzéssel, hogy a lehetséges valóságokat ilyen tág perspektívából is el lehet képzelni, és ahogy a cseten néhányan beszélgettünk, többünknek ismerősek voltak a részletek a saját emlékeinkből.

Fájdalmas aktualitása ennek az írásnak az, hogy Fabian nemrégiben itthagyta a Földet, és azóta ki tudja, hányadik dimenzióban jár.

Fabian› olyan álmom volt ma este (1 körül aludhattam el), hogy ha összegyúrjuk az eddigi álmaimat és megszorozzuk százzal, akkor sem érnének ezzel fel

Fabian› pedig azért álmodtam már érdekeseket

Fabian› eónokat ölelt fel, ott voltam, amikor először a Földön járt a magunkféle, még teljes képességei birtokában

Fabian› repülni, dimenziót váltani, időben ugrálni, párhuzamos lehetőségekre átugrálni olyan volt, mint lélegezni, természetes és magától értetődő

Emi 12. 03. 21.

2012 táján sokan álmodtak világvége - Föld pusztulása és megmentése - kataklizma - menekülés tartalmú álmokat, ezért teszem fel Emi álmát. Ez az álom nagy ívű, és a mondanivalója többek számára is jelentést hordozhat. Pontosan megmutatja, milyen feladataink vannak (nem csak 2012-ben): kitakarítani a múlt porát, rendet rakni a belső világunkban, és ráébredni, mi a valódi hivatásunk.

Ara

 

Egy poros, félhomályos raktárban voltam. Deszkákból lehetett összetákolva, mert a fal résein itt-ott beszűrődött a fény. Legalább két emelet magas volt, a központi helyiség teljes belmagasságú. Itt találtam magam. Először próbáltam felfogni, hol vagyok. Bámulom a réseken beszűrődő fénycsíkokban szálldosó porszemeket, majd alaposan körülnézek. Fából készült ládák vannak, rendezetlenül mindenhol. Tetejük csupa por. A földön újságpapírok nagy rendetlenségben. A ládák miatt alig kivehető, hogy a terem közepén, szobor talapzatok alkotnak egy körformát, ugyanis úgy vannak pakolva a ládák, ennek a körnek a közepére is jutott belőlük. Amikor feltűnik nekem ez a kör alakzat, akkor jelek kezdenek felvillani a helyiségben. Egyelőre csak két jel.

Maitra 11. 10. 02.

(Néhány instrukció után Maitra szép elemzést hozott össze, amit kiegészítettem még pár mondattal.)

Kb.két hete minden éjjel szín tiszta átlátszó vízben vagy állok,vagy megyek,vagy msát látok benne,de a víz mindig ott van

A kapcsolatom a régi.....erről kár is beszélni,de a fejem rengeteget fáj.....3napja nem:)...végre

 Szóval kb.két hete minden éjszaka benne van az álmomban a víz.Teljesen tiszta átlátszó.Mindig bele kell mennem,feküdtem is benne mert elöntötte a sátort amiben aludtunk,hó formájában is volt amibe nagyon nem akartam bele menni mert láttam,hogy a többiek távolabb már úsznak,és ott már mély,és erre nem is emlékszem bele mente-e,de ma éjjel is,most egy kis csecsemőt vettem ki a vízből.Szóval a lényeg a víz,de nincsen tőle rossz érzésem,de nagyon érdekes,sosem volt még ilyen visszatérő álmom,pláne nem egymást követő napokon ilyen hosszú ideig.

Sigya 11. 08. 25.

SigyaAra volt egy furcsa rövid álmom érdekel? :)

Aramondd csak :)

Sigyade ez olyan furcsa hogy nagyon :)

Sigyaotthon felébredtem álmomban gondoltam fözök egy kávét, szét is szedtem a kávé fözőt és a zaccot dobnám a kukába de az meg teli, semmi baj fogtam a kukát és mentem kiönteni de a kukába csak zacc volt dugig

Sigyaegy egész kukányi zacc :)

Anisha 11. 08. 20.

Álmodtam egy furát az éjjel, nagyon élénk álom volt....
Segítenél?

Álmomban a kicsi lányom szalagavatójára készültünk. Megdöbbentem, hogy most van, és nem télen, és hogy ilyen hirtelen, de örültem is neki, mert a hidegben ez elég macerás dolog (csinosan kell öltözni....de úgy, hogy azért hazafelé a 2 km-t le tudjuk gyalogolni). Szóval váratlanul ért a dolog. De gyorsan el kezdtem válogatni, hogy mit vegyek fel. Elsőként a kedvenc szoknyám került  a kezembe - ez egy türkiz kék három csíkból összeállított, épp most jött vissza a divatba a fiatalságom óta...arany szálak vannak benne...imádom! és most van épp a varrónőnél, hogy rám jöjjön, ill. zipzár cserén), és mintha abban a lakásban lettünk volna, ahol felnőttem, szóval mutatom a többieknek, hogy szerintük ez jó lesz e, hisz most nyár van....most nem kell olyan szigoruan venni az ünneplő fogalmát. De..azt mondják a többiek, hogy azért mégis kicsit elegánsabban kéne menni.

Önismeret 11. 08. 20.

Ma éjszaka volt egy mélységesen felkavaró álmom. Nagyjából megmaradt az emlékezetemben,megfogalmazom és mivel ez igazán friss,kíváncsian várom a válaszod,de addig én is megpróbálom megfejteni,érdekel lesz e valami közös szál,fejlesztenem kell a megérzéseimet,vagyis csak egyszerűen oda kell figyelnem rájuk és megbízni bennük,hiszen mindég igazak.

Nem tudom,hogy miért,de éjszaka felébredtem arra,hogy mintha viszonylag halkan,de megállt volna egy motor a ház előtt. De ezután síri csend következett,csak az éjszaka neszeit hallottam,viszont rossz érzésem volt,mintha ott lett volna valami. Meg is próbáltam elküldeni angyali segítséggel,de akkor eszembe jutott egy leendő mesterem szava,miszerint "csak mi vagyunk a minden",mindent mi teremtünk,pl.az angyalokat is,ekkor gondolkodóba estem és ha ezt elhinném akkor csak magamra számíthatok,más nem maradt,elaludtam abban a tudatban,hogy én maga a végtelen  szeretet vagyok,ami mindent legyőz ami nem a szeretet forrásából származik! 

Majd,jött a következő.

Marga 11. 08. 19.

Szia Ara , kérlek szépen , ha időd engedi ráhangolódni erre az álmonra. Nagyon ritkán álmodok,, így,, ha igen akkor tudatosan, vagy általában mint a cicák, az egyik félagytekém pihenő üzemmódban a másik éber,,és aztán váltanak..Ezt álmodtam :
Egy a mostani énemnek idegen helyen voltam, de az álomban otthonosan mozogtam benne, és munkahely volt. Észre vettem, hogy szűlni fogok, és elvonultam egy külön helységbe, de nem volt nagy hasam, és amikor megnéztem, akkor már a kis feje a gyereknek kb homlokig kint volt.Mindez állva történt. Tartottam a kezemmel a gyerek fejét, és nem voltak fájdalmaim, csak egy tompa feszítés.

Nina 11. 08. 19.

Szia Egy kis segítséget kérek. Nem szoktam, vagy nagyon ritkán szoktam álmodni. de most az éjjel, vagy hajnalban álmodtam. Egy kórházban, vagy valami hasonló helyen, ahol fehér köpenyben voltam, és egy pihenő szoba félében belenéztem a tükörbe és akkor a hajamban láttam egy tetűt mászni. Valami ilyesmit álmodtam. Kitudsz ebből valamit hámozni? Köszönöm előre is. puszi.

 

Ritus 11. 07. 28.

A saját házunkban vagyunk egy ideig, aztán valahogy átváltozik a hely, víz lesz körülöttünk, meg mólók a gyerekeket féltem, és én is félek - egyébként is félek a mély vízben, hiába tudok úszni - Valahogy a gyerekeim is meg a férjem is eltűnnek aztán visszatértnek, de jól vannak játszanak és
élvezik a vizet. S a legvégén mielőtt felébrednék,  valami varázslények vesznek körül, akik a vízben élnek és egy vizi csigát ad át az egyik, aki érdekesen néz ki, olyan arca van, mint egy embernek, de mégis állat szarvas és őz vagy láma keveréke (???) és a szarvai olyanok, mintha két fa volna a törzse kicsi és a koronája szerteágazó, de arányos és szabályos az ágak tetején mintha valami virág lenne, kis gumók vannak. Ő adja oda a csigát, azzal a mondattal: úrnőm ez a tiéd, a csigából hallgatni is lehet valamit, és megfújni is tudom, akkor szépen szól.

No, szerinted ez mit jelent?

Jagi 11. 07. 26.

jagi› Ara olvastalak, sikerült tök kényelmes helyzetben ollan mélyre merülnöm, hogy eccercsak felébredtem

jagi› viszont bejött egy kép, egy vadidegen férfi eszik egy konyhaasztalnál, és morcosan felnéz, hogy én mit keresek ott!?

jagi› he?

Ara???

jagi› akkor még nem aludtam

jagi› nem tudom

jagi› nem láttam még egy nagydarab jó harmincas férfi

Aranem értem

jagi› én sem

jagi› elindultam magamba

jagi› mit keres bennem egy konyha egy táplálkozó vadidegennel?

jagi› most nem viccelek

jagi› meglepetten néztünk egymásra

jagi› aztán elhessentettem, ez biztos a gát

Tamás 11. 07. 10.

Zanza,tömörités 9.35től ZH-t irok :/  - úgy gondolom, hogy 2012-vel kapcsolatos, vagy vmi utópisztikus álom

Ha eljátszák akkor látványos "tüzijáték" lesz. Egy tornádóból, forgószélből fog kialakulni. "Csinadrattával" szépen el lesz látva a lény alá szállása, vagy annak amit annak feltüntetnek. Atomtél sincs kizárva nem sokkal utána, utópisztikus élettel. Valamiért megmaradt egy jelent egy "áruházból" is, ahol találkoztunk, én meditálni indultam, hogy erőt gyűjtsek/öszpontositsak az izé ellen. Ott voltál, találkoztunk és mondtál is valamit ami kiesett, de azt tudom, hogy + volt, biztató. Valamit az Izé felé dobtam (fehér női alaknak látszó kivetülés) amikor 1x beszélt és az erőterének közepében landolt, nem tudom mi volt az a tárgy. Ami még megmaradt az annyi, hogy egy szőnyegosztályon történt az eset (ez a része?). Az izé/a lény "csak" kép lesz, egy "megfogható" látható forma, ami a "világnak" kell. Túlélő rajok lesznek, kicsi kólóniák amik vándorolni fognak, a(z atom) tél megszokott lesz - itt a nagyon hidegre gondolok.

Sigya 11. 07. 07.

Sigya› kezdem az elsővel. Egy gödör mellett állok és teli van trutyival, az arra járókat mind sorjában  belelököm, nőt gyereket válogatás nélkül, és ez még tetszett is

Sigya› aztán felébredtem, mert már nem bírtam tovább, mikor vissza szerettem volna aludni, valami le akart húzni, újra felkeltem és sétáltam egyet h ez elmúljon

Sigya› Ara jöhet a 2. rész?

Sigya› egy réten állunk páran, tök nyugi van, szépen süt a nap, egy srác szalad hozzánk hogy rémséges dolgot látott, nézzük meg

Sigya› odamentünk és emberi testek voltak  kettévágva, vagy 6-7 darab

Sigya› valamiért rágyújtottam, pedig nem dohányzom, és köhögtem a füsttől, erre eldobtam a cigit

Sigya› igen, de a cigi ahogy repült, visszapattant a semmiről, erre futottam mert egy láthatatlan valami volt ott, futottam a haverokhoz, találtam egy valamit

Sigya› de mire a haverokhoz értem már ott is volt egy láthatatlan, haver megérintette,  fogható volt de láthatatlan, én is megfogtam de abban a pillanatban felébredtem

Sigya› nekem ebből az jött le hogy valaki vagy valamelyik részem félelmet akar bennem generálni

maresz 11. 06. 30.

Azzal kezdem, hogy délelőtti és nem éjszakai álom volt, talán ezért voltam sokkal "éberebb" közben. Tudatában voltam annak, hogy egy-két órára feküdtem csak le, és mikor álmomban felébredtem, késő éjjel volt és emiatt erős bűntudatom támadt és egyszerűen nem fogtam fel, hogy történhetett ez meg, hogy mehetett így el az idő. Egy ismeretlen házban találtam magam, de tudtam, hogy ez az otthonunk. A két fiam jött elő valahonnan, és mondták, hogy mennek próbálni.G.-n valami női blúz és hozzá illő kardigán volt (nagyon részletesen láttam, simán egy divattervező is megirigyelhetné, annyira összhangban voltak a színek, meg a minták...citromsárga dominált benne) Mondtam neki, hogy talán nem ezt kellene felvenni, de leintett, hogy nem tudom, mi a divat művész körökben :). Aztán elkezdtem valamit varrogatni, és egyre több idegen gyerek jött elő innen-onnan, aztán egy felnőtt kísérő is megjelent, de megnyugtattak, hogy ők is a próbára mennek.

Betti 11. 06. 27.

Eddig sok furcsa álmom volt. 

Legutóbbi volt a legijesztőbb. 

A fogaim (azok amik csálén állnak kb 3 darab) A szemfogam, és mellette lévő két fog, a középső fogak mellett kipotyogtak, ill. kilazultak és a kezemben maradtak. 

Anyum örült neki álmomban, mert ezek azok a fogaim amik rosszul nőttek. De sosem akartam megcsináltatni, mert így vagyok egyedi. :) B. elfogadott így, és mindig is azt mondtam hogy ha valaki ezzel nem fogad el nem is szeret. B.-nél ez nem volt kérdés sosem. És sosem éreztem magam kevésbé vonzónak emiatt, igaz mosolyogni nem sokat mertem a fényképeken. Mert a szemfogaim vámpírfogak. :)

Betti 11. 06. 17.

Már régen írtam. De kicsit változott az életem, többek között rájöttem, hogy most valóban van célom, és eddig nem volt. 

Ami miatt felkerestelek az a furcsábbnál furcsa álmaim miatt történt. 

Különválasztom témánként.

1 –K-val (nő) volt két furcsa álmom: az egyikben egy iskolai fesztivál keretében jelent meg a saját iskolájában ahova én nem jártam sose, én B-t (a szerelmemet) vártam, vele akartam találkozni, és K. ettől ki volt borulva, és volt nála egy tábla, azon fel voltak írva a sérelmei, amiket azért kellett elszenvednie mert B-nek és nekem ártott, ezt a táblát hordta magával és osztotta meg másokkal a bajait, amit lényegében magának köszönhet. B. nem volt az álomban, a suliban meg végképp nem. 

A másik álom nemrég volt. K-val beszéltem, de olyan volt megint mint egy jó ismerős, a párjához ment, aki cseppet sem hasonlított B.-re, hidrogénezett hajú izmos suhanc volt, és kérte hogy drukkoljak neki. Én meg áldásom adtam rájuk, naná. :)

Barackvirág 11. 06. 10.

Több minden álmodtam, de az éles képek maradtak meg inkább. Egy szobában voltam, és rengeteg állat jött a szobába, kisebbek, nagyobbak, szelídek, nem bántottak. Ami megmaradt, a hód, a nyuszi, egy óriási medve, amiről azt kell tudni, hogy az arca és a mancsa-keze emberi volt, ráadásul egy nő, egy bölcs nő! Olyan volt mint egy beteljesülés a megjelenése! Aztán volt ott két kicsi majom, amik rám voltak csimpaszkodva és nem akartak lemenni rólam még a karmaikkal is kapaszkodtak. (Róluk tudom, hogy nem a két fiam, mert őket már részben elengedtem, rajtam vannak, de nem ilyen határozottan, erőteljesen, tehát mások lehetnek.)

Stella 11. 06. 12.

Mára virradóra olyan álmom volt,hogy az ellenságemnek sem kívánom.Egy fa alatt kellett átmennem,ami ilyyen fúzfa szerű volt.Mindenhol napsütötte pókhálók lógtak alá,és sehogy sem tudtam elmenni alattuk,mindenhol hozzámértek. Aztán jött egy boltív szerű ág,amin félkörben pókok űltek, és középen a sornak volt egy nagy pók!Mindegyik fekete volt és csak néztek rám.Hát én ebből sikoltva ébredtem fel,és a párom is megébredt hogy mi bajom van. Undor és hányinger kerülgetett az egésztől és mégegy órámba telt mire el tudtam aludni újra. A tüdőm fájt és a szivem.Meg nem kaptam levegőt rendesen. Borzalmas volt.Félelem és undor volt amit éreztem,és ahogy körülöttem mindenhol hozzámértek,hát az egyenesen visszataszító volt.

Ilyet én még nem láttam és hát elég rémisztő volt.

 

Ariadne 11. 06. 05.

Kedves Ara,
ez most egy rövidke álom volt.
A tanárnőmet látogattuk meg egy könyvtárban ( könyvtárszoba) volt. Ott volt az új barátom is. Majd két idős néni jött ( előző nap szerepeltek hasonlóak egy filmben), akik valami rokonoknak? tűntek.
A szoba mintha lassan átalakult volna kastély-múzeumszerűséggé, láttam pl. üveges szekrényeket stb.
Legvégül a barátom nagymamája érkezett meg, egy 100 éves néni, akinek pergamenszerű volt a bőre, de szellemileg nagyon friss volt.

Ariadne 11. 05. 29.

Kedves Ara,
egy szintén kissé régebbi álmom írnám le, már csak azért is, mert úgy látom, kezd beválni, bár ezt sem jósálomként értelmeztem, de vmi van benne, az tény.
Szal ezt az álmom húsvét táján álmodtam.
Egy sóbányát látogattam, hatalmas terek voltak ( voltam ilyen helyen), amikor valami morajlásra  lettem figyelmes. Előttem  két férfi ment, mérnökök, egyikük megállapította, hogy földrengés lesz. Szólni kell, de pánikkeltés nélkül.
Elkezdtem keresni a bnőm, aki valami plázacicák mellett álldogált, én szóltam neki, de ő vacakolt.
Én elindultam kifele a bányából, a kijárat közelében állt a barátom. Kérdeztem tőle, jössz?

Zsóka 11. 05. 02.

A legújabb álmomat szeretném megosztani veled.
Repülőn akartam utazni valahová a lányommal, de azt mondták nem lehet felmenni a repülőgépre mert átvizsgálják. Közben elmentem egy ismeretlen helyre mert ott voltak a bőröndök. El akartam hozni, de oda sem engedtek be. végül mégis bejutottam egy résen és kihoztam a bőröndöket. visszamentem a lányomhoz. ő már egy nagy teremben volt, pár ismeretlen emberrel és várt engem. Ez a terem olyan volt mint a Gárdonyi Gimnáziumban a nagy előadó terem. A lányom már várt és közölte, hogy mégis felszáll a repülő, indulhatunk. Azt nem tudom hová akartunk utazni.

Anitusz 11. 05. 16.

Az én álmomban édesanyámmal beszélgettünk arról, hogy iskolában éppen a medvékről tanulunk.Előhozott nekem egy poros, fekete-fehér képet, amin 3 medve jött le a hegyről, és ott áll édesapám első németjuhász kutyája, ráhajtva a fejét egy fára.Látszott rajta, hogy nyugodt, nem fél a medvéktől, mintha azok észre sem vették volna.Rexi pedig nézett felfelé, olyan érzésem volt, minta valami szentet látna.Egyperc nézés után a képen elkezdtek lefelé mozogni a medvék, és a kutyát átölelte a fa az egyik hosszabb ágával.Azt éreztem, hogy az a fa az őrangyala.

Mónika 11. 05. 15.

Az történt, hogy eldobható borotvával elkezdtem elölről hátrafelé borotválni a hajamat. Aztán láttam, hogy sok helyen hiányos lett emiatt a hajam, fehér kiszikkadt részek voltak a fejem bizonyos részein, kör lakúak, mintha egy kiszikkadt terméketlen talajterület lenne mindegyik. 

Nagyon szégyelltem, hogy ilyen kevés hajam lett, és próbáltam eltakarni, valahogy ezeket a területeket. Emberek között voltam, talán még a suliban és azt is felfedeztem, hogy a fejem két oldalán egy-egy nagy fa alakú mintázat rajzolódott ki, a balon is és a jobbon is, jól látható fehér fa volt mindkettő, a fejem hossza pedig eszerint megnövekedett, magasabb volt. A suli udvarán voltunk, a középiskolában azt hiszem, de talán nem ez volt a lényeges, hanem, hogy kérdezgettem másokat, hogy nagyon gáz-e. Az egyik barátnőm azt mondta nem, és próbált vigasztalni, hogy sőt, blablabla.

Barackvirág 11. 05. 12.

Szia Drága Ara! Olyan álmom volt, hogy még ilyet sosem álmodtam... Megosztanád velem első intuíciódat ezzel kapcsolatosan?
Egy kamionban ültem bal oldalon, a vezető ülés üres, megállt a kocsi, mert intuitíve érezte, hogy jobbról jön egy villamos - metrósebességgel. (MI a frászért nem én vezettem a kamiont vajon) Elment.... Aztán a következő kép, én vezetem a kamiont jobb oldali ülésen, aztán egyszer vége az útnak, csak gyalogosan lehet tovább menni.

Anisha 11. 04. 30.

Az éjjel döbbenetes álmom volt. Tudtam, hogy azt látom, ami az emberiséggel történt.
Két barátot láttam. Nagyon szerették egymást. Az egyikük tett valamit, nem lényeges, hogy mit, de olyat, ami nem tetszett a vezetésnek. És ezért beadtak neki egy olyan szert, ami majd "jó" útra téríti. Igen ám, de ettől a szertől a teste elkezdett változni. Tudta ő, hogy neki nincs szüksége erre a dologra, hisz e nélkül is tisztességes tud lenni, de ráeröltették. Ő...meg ellenált. A teste, meg folyamatosan változott, egyre állatiasabban nézett ki. A végére egy rezervátumbak telepítették ki, mert teljesen lesüllyedt. De legbelül, még mindig tudta, hogy ki ő, és azt is, neki a barátja mellett lenne a helye. És próbált vissza menni hozzá.

manooo 11. 04. 17.

Az álmomban egy árvaházban voltam frissen bekerült „tag”, de nem voltam árva. Nem tudom pontosan miért voltam ott. A bent élők viszont egy hierarchikus rendszerben éltek, aminek az aljára kerültem be.
Ami furcsa volt az nem a történések voltak, hanem hogy nagyon sokat sírtam az álmomban. A másik pedig, hogy nem láttam. Úgy volt, h ha kinyitottam a szemem, akkor fájt, mint amikor éjszaka kimész mert belement vmi a szemedbe, és a fénytől nem tudod kinyitni, és így, h fájt, az idő jelentősebb részében csukva volt a szemem, mégis "láttam". Tudtam, h mi van körülöttem, nem maradtam le semmilyen részletről, csak mert csukva volt a szemem. De nem a szemhéjamon át láttam... furcsa volt, de jobban nem tudom leírni.

Ariadne 11. 04. 09.

1. Ebben az álomban egy régi, de felújított családi házba költöztünk ( mint egy nagyobb család? )  (tán ismerősöket láttam, akik mintha hozzánk tartoztak volna, mint rokonok?)
Az M. utcán odajött egy kislány, aki panaszkodott, hogy valakik követik?
Én meg azt tanácsoltam neki, hogy mondd, hogy kell érkezzen a Keresztapád, érted? Ne azt mondd, hogy apád, mert azt ismerhetik, de Keresztapádat nem.
Ezt nagyon kihangsúlyoztam, és ő mintha megnyugodott volna. Olyan tíz év körüli kislány volt, barna.

Zsóka 11. 04. 13.

Ma reggelre újabb álmom volt. Hazafelé mentem Kerékpározva. Az utca elején láttam, hogy az anyósom háza előtt rengeteg ember áll (kb. 40-50 fő)  . Két teherautó is állt a ház előtt. Az út másik oldalán hatalmas farakás volt, nem lehetett elmenni tőle. Az anyósom a ház előtt állt. Valaki azt mondta, azért vannak ott az emberek le kell bontani az anyós házát, mert életveszélyes. Az utca közepére érve gondoltam sajnálatomat fejezem ki neki, de mire a ház elé értem az anyósom bement az udvarra. Így tovább mentem a sok ember kicsit félre húzódott, hogy el tudjunk menni a kerékpárral. Aztán felébredtem.   

D. Anita 11. 04. 09.

Álmomban volt egy nő,aki oda hívott a gyermeke sírjához.Egy pénz darabot akart a földbe rakni még.Ásta ki a földet,addíg,amíg meg nem láttam a koporsót.Üveg fedele volt és egy nagyon szép csecsemő feküdt benne.Elkezdett mozogni s kinyitotta a szemét.Én meg :úristen hisz ez a baba még él.Nem látod,él a gyermeked?Egyre jobban mocorgott ,már félre ment az üveg fedél.Már sírt is.Nem mertek hozzányúlni mások.Azt hiszem akkor kivettem és magamhoz öleltem.

Iret 11. 04. 06.

Szeretnem ha almomat ertelmezned.
Almomban a lanyom babat var az utolso idoszkban van es megindul a szules . Korhazat keresunk mert nem ismeros a hely de ugyanakkor azt erzem milyen jo ,hogy hazajott szulni. A parja nincs a kozelbe  a korhaz erdekes nem megszokott eloszor barlangszerunek latom ,majd egy talan regimodinak mondhato epuletbelsot latok .

Márta 11. 04. 06.

Furcsa dolgok történnek velem mostanában ébren is. :) Érzem és hallom szinte az emberek gondolatait, hogy jó vagy rossz ember az illető, tudom hogy számító avagy nem kell féljek tőle. A sógoromnál ürességet érzek, és negatív energiát. Ez lehet a nayu?

Volt egy álmom, ill. kettő is mostanában.

Kincses 11. 04. 04.

Újholdra is álmodtam, hajnal felé...egy hatalmas mezőszerű helyen álltunk és figyeltük az eget...nappal volt, vagy reggel, vagy estefelé, amikor nem élesek a kontúrok, fehéres a fény, de minden világosan látszik...

Mara 11. 03. 10.

Szerintem nem egyedi eset, ha valakinek erotikus álmai is vannak.  Csodálom is, hogy nem kérdeztek még téged ilyen tartalmú álmokról.

Esetleg nem akarnak az emberek intimebb álmaikról kérdezni téged.

Én nagyon kíváncsi vagyok, mit jelenthet.  Elsőre nyilván mindenki arra gondolna, hogy biztos hiánya van annak az embernek a szexből, aki ilyet álmodik. De szerintem teljesen más is lehet a jelentése.

Erda 11. 02. 20.

Erdával első alkalommal egy nayuzást hoztunk össze, ami ITT olvasható, majd másnap egy angyalközvetítést, ami ITT található. Most az ezt követő álom következik.

 

A beszélgetés után egy fajta lebegő állapotban voltam és nagy nyugalom volt rajtam.

Zsóka 11. 02. 18.

Te foglalkozol álomfejtéssel, kérdezem ,hogy tudnál-e nekem segíteni két álmom megfejtésében. Az egyiket 7 éve álmodtam, a másikat vasárnap hajnalban. Talán sejtem az álom üzenetét, talán csak megmagyarázom magamnak. De az biztos nem véletlen az időpont amikor álmodtam.
2004 nyarán álmodtam:Be vagyok zárva valahol egy elhagyatott helyen(talán régi laktanya) Nincs semmi a közelében és én tudom hogy senki nem jár arra, nincs értelme segítségért kiabálni, mert úgysem hallja meg senki. Adott egy hosszú szürke folyosó amiből 6 szobába nyílik egy-egy ajtó, a folyosón kijárat nincs, csak a szobákba lehet bejutni. Minden szoba egymással is meg a folyosóval is ajtóval van összekötve, ablak nincs, minden szürke, a szobák és a folyosó teljesen üresek, sem ágy sem szék, sem asztal nincs sehol. Csak állni lehet, vagy a földön feküdni. A 6. szobából egy ajtó a folyosó felé egy pedig a hetedik helységbe, az udvarra vezet. Az udvar nem túl nagy, de nagyon magas szürke betonfal veszi körbe, még az ég felé is beton rács van, nem lehet kijutni, létra és lépcső nincs, de a rács mögött fenn az égen fényes pontokat, talán a csillagok fényét lehet látni, de kijutni nem lehet, hát visszamegyek a szobákba és csak bolyongok a szobákon át ,ki a folyosóra meg vissza a szobákba. Azt érzem bármit teszek nem szabadulhatok erről a helyről, belenyugszom.

Ildikó 11. 02. 09.

Mutatnék egy érdekes dolgot. Rajzoltam tegnap egy mandalát:

Eredetileg az volt a címe, hogy világítótorony, és egészen az utolsó vonásig azt rajzoltam. Aztán a végén beletettem egy üvegpiramist, aminek a csúcsa piros volt. Ez a piramis egy kincs, és múlt héten álmodtam róla. (Mindjárt leírom.)
Nem értettem miért került ez a világítótoronyba? Talán amit jelképez, az lesz az az erő, ami belőlem világítani fog, amivel világítok majd? Oda kívánkozott a rajz közepébe, és az egésznek ettől mintha más lett volna a jelnetése si. A középről kiáramló "fénynyalábok" már nem csak úgy a semmiből, hanem a piramisból nyerik fényüket, vagyis a piramis ereje világít, és szóródik szét.

 

Betti 11. 02. 03.

Na most igazán szükségem van arra hogy elemezd amit álmodtam mert nagyon keveres de szerintem vannak benne igazi adatok is.

Valahogy a Bűbájos boszikból a 3 lány jött  be először, azt gondoltam valami kalandos álom lesz. De nem. Az egyik boszi eltűnt, és én voltam a 3ból az egyik, és meglévő kristályvégű varázspálcámmal, ami álmomban nem az enyém volt, megkerestük. De úgy, hogy azt mondtuk, a pálca repüljön vissza a tulajdonosához. Cikázott a levegőben, végül kijutott a házunkból és elindult a város felé. Tőlünk nyugatra.

Kitti 11. 01. 29.

Egy általam ismeretlen helyen voltam a lányommal és vártunk valakire.Nem tudom kire, nem éreztük veszélyben magunkat, bár én járásképtelen voltam. Egyszer csak sárga helikoptert láttunk meg, amikor a hangjára felfigyeltünk. Ekkor láttuk, hogy a tetőn egy gyerek integet a helikopternek. A gyerek nem volt egyedül, de nem láttuk kivel van ott. Behúzódtunk egy fedett, bár oldalánál nyitott szérűszerűségbe és ujjongtunk, hogy a helikopter leszállt a tetőre és felvette a gyereket. Ám abban a pillanatban a helikopter megbillent és éppen felénk csúszva zuhanni kezdett. Láttuk folyni a benzint és láttam sok fehér gyolcsszerű rongyot is a földön. A lányom fölé feküdtem, átöleltem és vártam a robbanást, amikor felébredtem. Érdekes, az utolsó képem a helikopterről az, hogy piros, pedig az égen sárga volt, mikor először megláttuk.

Mónika 11. 01. 29.

Mónika: Sárga villamos volt, minden fülkéje egyszemélyes.

  Én a legelső fülkébe valahogy beszálltam véletlenül és ottragadtam.

Betakartam magam kockás pléddel. Tudtam nem tudok kiszállni, meg kell várnom a köv. megállót, mert az ajtók automatikusan lezáródnak, és csak ott nyílnak fel. Hátranézegettem útközben és láttam hogy egy-két fülke lezuhan a mélybe. Egyet konkrétan is.

  És akkor imádkoztam, féltem és azt akartam hogy túléljem amíg megáll, és kapaszkodtam.

Aztán megállt a köv. megállóban és kiszálltam. Hál Istennek. :-)))

Ladybird 11. 01. 23.

A napokban kulonos almom volt.
Probalom leirni reszletesen.
A szerelmemmel egy ideje nem vagyunk egyutt, O jelenleg Amerikaban dolgozik. Az apukajaval almodtam, akit o nagyon nagyon szeretett, talan egyeduli ember az eleteben, akit oszinten szeretett es tisztelt, nagyon nehezen elte meg a halalat. Az apukajat en soha nem ismertem szemelyesen, csak hallottam rola-meselt sokszor a szerelmem rola, felnott emberkent is konnybe szokott a szeme, mikor eszebe jutott.

Kata 11. 01. 19.

Az álom gyermekkori, de a mai napig félelemmel kísért. Nem ismétlődött soha, mégis itt van az agyamban eltárolva. Félek tőle, mert a halált hordozza, ez egészen bizonyos.
Talán nyolc éves lehettem, amikor azt álmodtam, hogy elindul egy pont előttem, és vonalat húz maga után. A vonal spirál alakban nőtt és nőtt, színes volt és erős, vibráló színeitől is már megijedtem álmomban. Aztán megváltozott a spirálvezetés és valahogy a nyakamra került a vonal és fojtogatni kezdett.

Kála 11. 01. 07.

Kála még 2009-ben megálmodott egy monumentális, nagyon részletes, profetikus álmot, ami rá és a szerelmére, R.-re vonatkozott. Erre az álomra „a tavalyi álom” néven utalunk ebben a levelezésben.

 

Kála

 

Szia Ara! Elmesélem az új álmomat, igaz elég egyértelmű a jelentése, vagy legalábbis már számomra is az, de azért ha van bármi észrevételed, azt szívesen venném.

Betti 11. 01. 04.

Talán a sors vezérelt engem pont a te lapodra. Szeretném ha segítenél megértenem egy nagyon fontos álmot, ill. nem tudom mennyiben segítenél mert az életem nagy része álmok figyelmeztetéséből van.
Leírom mi a legfrissebb:
Az esküvőmön vagyok anyum és apum a tanúm, az egyetlen meghívott vendégek. Ez egy különleges lányt lefoglaló esküvői ceremónia mellyel asszonynevet nem kapok még, de hivatalosan menyasszonya vagyok a szerelmemnek. Menyasszonyi ruhában vagyok és a csók helyett, itt egy kristálykehely szélét kell az ajkammal érintenem. Ez valami szimbólum akart lenni. A vőlegényem távol van fizikailag, és nem tud ottlenni a ceremónián ezért volt ez a megoldás a kelyhes pap előtt, ez nem polgári. Csak egyházi de nem templomban.

kincses 10. 12. 13.

kincses: Ara bírsz álmot fejteni?

Ara: bírok hát

kincses: na, ma reggelre azt álmodtam, hogy megyek anyámmal és sokakkal az állomás felé, amikor egy hatalmas kamion egy hídpillért vitt a platóján, egy óriási kamion volt...elig fért el az úton

kincses: mentünk nyaralni vagy mi, csomagokkal

Mara 10. 11. 17.

Ugye az nem jót jelent, ha fehér menyasszonyi ruhában a saját esküvőmre várakoztam nagy vendégsereg közepette?

Tegnap éjjel álmodtam, és világosan emlékszem rá.

manooo 10. 11. 16.

Ma éjjel azt álmodtam, hogy egy kisoroszlánt szültem és a saját mellemből szoptattam, és egy óriási nagy sörényű méltóságteljes oroszlán volt az apja, akitől mindenki félt, de mellettem kezes dorombolós kiscica lett. A tejem ízét, meg be tudtam állítani, és a kisoroszlánom az erőspaprikásat szerette... mit jelent ez?

Ádám 10. 11. 16.

Megint álmodtam egy nagyon monumentálisat, nem kis hatással volt rám! Ha elolvasnád nagyon örülnék neki.

"...egy faluban vagyok.A közeg, a hangulat olyan Mátyás király kora beli. Ez az érzésem ahogy szétnézek.Nagy a sürgés forgás.Mindenki készül valamire.Mint nemsoká kiderül: "A próbára". A próbát nekem kell kiállni. Fel vagyok készülve. A próba abból áll, hogy van egy hatalmas sólyom, mely időről időre "eljön" és kiszemel valakit. Ezt a madarat kell megfogni! Ez a próba lényege. Elkapni a madarat.

Ádám 10. 10. 31.

"...egy ünnepségre vagy átadóra vagy valami ilyesmire igyekeztem.Amikor odaértem (tudtam hogy megérkeztem) egy nagy terméskőből épített kastály előtt álltam. Hatalams volt.Közben látta mazt is mi folyik bent. Belöl olyan volt mint egy templom.Tudod, két sor pad középpen egy kis út fel egészen az emelvényig.Tele volt a terem embrekkel.Tibeti szerzeteseknek néztek ki. Mindenkin kivétel nélkül az a tipikus narancssárga nyaktól földig érő tunika szerű ruha volt. Volt néhány nagyon idős bölcs( a dalai lámára emlékeztettek) ővéik sötétebb narancssárga volt.A kastély folyósóin igyekszem fölfele, de eközben jelen vagyok a teremben történő eseményeknél is, látom mi történik épp.

 

Ariadne 10. 11. 01.

A szobában ültem  közel a tévéhez, amikor  megláttam, hogy  a teraszajtón benéz egy galamb.

Mutattam anyunak és egy ismerősnek, és ekkor a galamb belökte a csőrével az ajtót, és odarepült egész közel hozzám, a tévé és közém.
Én még a kézfejjemmel letöröltem a szám, mert hogy hozzám ért a tollaival, persze nagyon meglepődtem.
Közönséges szürkés galamb volt vagy vadgalamb.

Frencen

Kedves Ara!

Kérlek mond meg mit jelent az,hogy csak gyerekkoromban álmodtam és vissza térő álmom volt a szakadékba való zuhanás mert menekültem a vadállatok elől.Amik kutyák vagy farkasok voltak legalábbis nagyságuk szerint de pontosan már nem emlékszem.Eleinte riadva ébredtem a zuhanás végén ám hamar megtanultam élvezni,szabályozni a zuhanást,szinte szárnyaltam.Sőt tudatosan tudtam álmodni az álmot a szárnyalás miatt és már nem riadtam fel csak reggel emlékeztem az álomra.Amióta felnőttem (44) nem álmodom max ritkán egy nehéz vacsora után és néha csak úgy, de nem nagyon emlékszem az álomra.